2015年6月11日星期四

Vejrtrækning problem i slutstadiet af kronisk nyresygdom (CKD)

Hvorfor patienter lider vejrtrækningsproblemer i slutstadiet af kronisk nyresygdom (CKD)?
Som vi alle ved, nyrer har fem hovedfunktioner som følger:
Nyren tjener mange vigtige funktioner, herunder:
Frafiltrere affald, som skal udskilles i urinen.
Regulere blodtrykket via både urinudskillelsen af ​​affald og indlede renin-angiotensin hormon regulerende immunterapi
Regulering af en syre-base balance via bicarbonat Immunterapi
Stimulering af røde blodlegemer via frigivelse af hormonet erythropoietin.
Nyren hjælper din lever og hjælper ånde
Nyrerne er der for at filtrere vores blod udelukkende af molekyler og små ting, vi ikke specielt brug for i vores blod forsyning.
Urin er faktisk, hvad vores nyrer har filtreret.
Til slutstadiet af nyresygdom patienter med kronisk, som nyrerne er blevet beskadiget alvorligt, funktionen faldt meget, for meget væske ikke kan renses ud danner patienternes krop, så væskeretention i lungerne, der kan forårsage åndedrætsbesvær.
Og der er Hvorfor jeg har problemer med at trække vejret i dialyse
Hvordan man behandler vejrtrækning problem i Shijiazhuang hospital nyresygdom?
Vejrtrækning problem er en alvorlig tilstand, skal du først forny din nyrefunktion, så slippe af med vejrtrækningsproblemer. I dag, de mest effektive måder til slutstadiet kronisk nyresygdom er Immunterapi terapi, i Shijiazhuang hospital nyresygdom, hvis kun din urin er mere end 100 ml / 24 timer, kan vi hjælpe dig forny din nyrefunktion ved Immunterapi terapi.
Immunterapi er primitive celler i menneskekroppen, og de har bemærkelsesværdige potentialer differentiering og regenerering. De kan ikke kun regenerere sig selv gennem celledeling, men også differentiere til væv eller organer eller specifikke celler i nyrerne, så Immunterapi terapi har indlysende virkninger i at reparere de beskadigede celler i patienternes nyrer.

For at løse vejrtrækning problem i slutstadiet af nyresygdom patienter kroniske, Immunterapi terapi inShijiazhuang hospital nyresygdom er det bedste valg for dig. Som den største verdensomspændende professionelle nyresygdom hospital, kan vi hjælpe dig vende din kronisk nyresygdom.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: