2015年6月8日星期一

Hvorfor Min Kreatinin er højt

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet, og det bør fjernes fra blodet ved nyrerne sammen med urinen. Men hvorfor nogle patienter stadig har høje kreatinin niveauer?
For rask person, det normale spektrum af kreatinin i blodet er 0,6 til 1,5 mg / dl eller 60-120 pmol / L (Denne værdi kan være mindre varierede i forskellige kriterier).
Som af hensyn til høj kreatinin niveau, det omfatter ofte en masse af sorter, såsom kost, forhøjet blodtryk, diabetes, og mange andre grunde.
På dette tidspunkt, hvad patienterne skal gøre er at gå ud og tage en række grundige inspektioner. Ved eksamen vil patienter og læger har en klar forståelse af de underliggende årsager til høje kreatinin niveauer. På grundlag af årsagerne, kan lægerne vedtage efter behandling planer for dig.
Som jeg har sagt før, forhøjet kreatinin niveau er en mulig indikator for nyreskader, men det er måske ikke det faktum. Høje kreatinin niveauer kan også være forårsaget af andre sygdomme såsom hyperthyroidisme, acromegalia mv
Hvis forhøjet kreatinin virkelig er forårsaget af nyreskader, så er denne betingelse bliver noget alvorligt. Hvorfor jeg siger det? Det er, fordi selv om kreatinin kunne afspejle betingelserne for nyreskader, men det er ikke en følsom signal i at gøre det job. Når GFR er faldet til en tredjedel af de normale GFR niveauer, kreatinin så bare begynder at kraftigt klatre.
Så hvis det høje kreatinin niveau virkelig induceret af de skadede nyrerne, er det ofte viser dine nyrer er blevet hårdt såret. Så disse patienter bør tage de nødvendige inspektioner så tidligt som muligt.

Shijiazhuang nyresygdom Hospital har fremkaldt de avancerede inspektion udstyr, som garanterer, at du vil have en grundig og klar forståelse om din krops præcise betingelser. Er du interesseret? Kontakt os, hvis du gør.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: