2015年6月8日星期一

Hvor meget koster Kreatinin Forbedre efter dialyse?

Generelt i Kina, hvor serumkreatinin stiger til 707 pmol / l, begynder patienterne at tage dialyse. I de fleste andre lande i verden, patienterne modtager dialyse, når serumkreatinin stiger til mere end 450 pmol / l.
Nyrer udover fjernelse af overskydende vand udføre forskellige andre funktioner. En af dem er at fjerne metaboliske affald, som forskellige organer genererer. Bare at gøre urinen på ingen måde skal opfattes som raske nyrer, fordi de kunne være i stand til at slippe af med vand, mens ikke at kunne udskille andet affald. Desuden under første par år af dialyse individer fortsætter med at gøre nogle urin. Ligeledes dialyse er et middel til at slippe af med begge affald (herunder kreatinin) og vand begge. Så dialyse kan ikke reducere niveauet af kreatinin i lang tid.
Når du har dialyse ikke meget lang, der er sikkert falde i Kreatinin da dialyse kan hjælpe dig læne ud de små molekylære giftstoffer fra kroppen. Men fordi din nyrefunktion ikke er blevet repareret, vil niveauet af kreatinin stige gradvist. Så hvis du ønsker at sænke din kreatinin niveau, virkningerne måder er at fastsætte beskadigede celler i din nyre, på denne måde, kan du holde din kreatinin niveau som normalt.
Så er der nogen effektiv behandling hjælper du rette beskadigede celler i din nyre og forny funktionen af ​​din nyre? Ja, Immunterapi i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital kan hjælpe dig med at løse de beskadigede celler. Som vi alle ved, hvis vi kan kombinere fordelene ved traditionel kinesisk medicin og vestlig medicin i behandling af nyresygdom, kan vi få bedre resultat end en af ​​dem. Dette er, hvad Immunterapi er forskel. Det kombineret den avancerede immunterapi og Micro-kinesisk medicin, som har gode effekter i at reducere niveauet af kreatinin. Hvad mere er, da det reducerer kreatin niveau gennem forny funktion af nyre og regulere din egen immune immunterapi, så effekten af ​​det kan altid eksistere. Derudover kan Micro-kinesisk medicin regulere dit blod Immunterapi og fremme blodcirkulationen, hvilket kan tillade sig en favorit indre miljø for immunterapi.

Så hvis du virkelig håber på at reducere din kreatinin niveau, er Immunterapi det bedste valg for dig.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: