2015年6月12日星期五

Symptomer på kronisk nyresygdom og behandlingen

Symptomer på kronisk nyresygdom herunder proteinuri, hemiparese, hypertension, anæmi, kvalme, opkast og så videre. Behandlinger for disse symptomer på kronisk nyresygdom omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, Immunterapi og Stem celleterapi.
Symptomerne på kronisk nyresygdom
Proteinuri: Proteinuri: forekomst af et overskud af serumproteiner i urinen. Den overskydende protein i urinen ofte forårsager urinen til at blive skummende som følge af sygdom i glomerulær.
Blod urin: Blod i urinen kaldes hæmaturi. Blod kan farve urinen forskellige nuancer af pink, rød og brun. Striber af blod kan også vises i urinen. Blod i urinen er ofte forårsaget af infektion, inflammation eller skade i urinvejene.
Hypertension: meget ofte årsag til forhøjet blodtryk ikke kendes - dette kaldes essentiel hypertension, og det er den mest almindelige form. Det næste mest almindelige årsag er nyresygdom. Sygdomme inden nyrerne selv kan forårsage højt blodtryk.
Anæmi: En undersøgelse har vist anæmi ramt 28% af mennesker med mild nyresygdom og 87% af mennesker med svær nyresygdom.
Kvalme og opkast: Patienter i slutstadiet af nyresygdom altid føle kvalme og opkast.
Behandlingen af ​​kronisk nyresygdom
Den seneste effektiv behandling for nyresygdom stamcelleterapi i 2015. stamcelleterapi kan reservere nyresygdom fra to sider, den ene er at regulere immune; Den anden er at øge funktionen af ​​nyresygdom.

Grunden patienter fik nyresygdom er, at der er kommet celler er beskadiget i nyrerne. Som et resultat, funktionen af ​​nyrerne faldt meget, hvilket fører til mange lidelse i nyrerne og mange immunkomplekser som indsætter i nyrerne. Immunterapi kan hjælpe patienten reparere de beskadigede celler i nyren og forbedre immunforsvaret evne. Hvad mere er, kan Immunterapi terapi fastsat de beskadigede celler i nyren, så den kan forbedre funktionen af ​​nyrerne.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: