2015年6月14日星期日

Hvordan skal man behandle med bobler i urinen hos patienter nyresygdom

For patienter nyresygdom, hvis du er omhyggelig nok, kan du fundet nogle bobler i urin sidste lang tid. Dette er et meget almindeligt symptom hos patienter nyresygdom. Det er også et meget vigtigt tegn på nyresygdom i din krop.
Hvorfor er der bobler i urin hos patienter nyresygdom?
For patienter nyresygdom, der skal være skader i nyrerne. Når patienternes basalmembran er beskadiget, vil proteinet i blodet læne sig ud inden urin. Faktisk bobler i urin fra patienter nyresygdom er proteiner i urinen.
Sådan behandler bobler i urin?
For at behandle bobler i urin, behøver vi først fastsætte den beskadigede basalmembran. Hvad kan hjælpe os med at løse de beskadigede celler basalmembran? Svaret er Immunterapi. Som stamcelleterapi har en iboende funktioner af differentiation til forskellige typer af celler, som er nødvendige i vores krop. Den ny terapi stamcelle, som er sat ind i vores krop kan reparere de beskadigede celler af basalmembran. Når din basalmembran bliver repareret, er der ikke protein lække ud fra kroppen mere. Som følge heraf er der ingen boble i patients'urine mere.
Hvad du bør være opmærksom på, når du har fundet bobler i urin?
1. Kost: Når du har fundet der er nogle bobler i din urin, skal du holde en diæt på fedtfattig og lavt protein. Nogle friske frugter og grøntsager, kan være det bedste valg for dig.
2. Øvelse: Du har brug for at holde en rimelig motion, når du har fundet nogle bobler i urin. Rimelig motion kan hjælpe dig immun evne på samme tid.
3.Test: Når du har fundet der er nogle bobler i dig urin, havde du bedre har en test på hospitalet, så du ikke går glip det bedste tidspunkt at behandle nyresygdom. Som vi alle ved, kan nyresygdom udvikle sig på meget hurtig hastighed.

Hvis du har andre spørgsmål om bobler i urin hos patienter nyresygdom, skal du chatte med eksperter på linje gratis.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: