2015年6月8日星期一

Blodkreatinin i kronisk nyresygdom Patienter

Måske har du vidst det tydeligt, at kreatinin er en kemisk affald molekyle, der er genereret fra muskel metabolisme. Kreatinin er fremstillet af kreatin, et molekyle af stor betydning for energiproduktion i muskler. Ca. 2% af kroppens Kreatinin omdannes til kreatinin hver dag. Fordi muskelmasse i kroppen er relativt konstant fra dag til dag, kreatinin i blodet normalt forbliver stort set uændret på daglig basis. Kreatinin spiller en vigtig rolle i vores krop. Nyrerne opretholder blod kreatinin i det normale område. Kreatinin har vist sig at være en temmelig pålidelig indikator for nyrefunktion. Men kender du blod Kreatinin i kronisk nyresygdom? Jeg vil introducere nogle oplysninger om blod Kreatinin i kronisk nyresygdom patienter.
Når patienterne fik kronisk nyresygdom, vil blodkreatinin i blodet stige på grund af clearing fra nyrerne. Unormalt højt indhold af blodkreatinin således advare om mulige fejl eller svigt af nyrerne. Det er grunden til, at blodprøver standard rutinemæssigt kontrollere mængden af ​​kreatinin i blodet, især for patienter med kronisk nyresygdom. Et mere præcist mål kan estimeres ved at beregne, hvor meget kreatinin er fjernet fra kroppen ved nyrerne, og det er nævnt kreatininclearance. Det er en god måde for nyresygdom patienter med kronisk at teste deres nyrefunktion.
For patienter med kronisk nyresygdom, et højt niveau af blod Kreatinin måske være et tegn på nyresvigt, generelt hvis nyresygdom patienter kronisk har et højt kreatinin niveau betyder, at de har brug for at dialyse eller nyretransplantation. Så kronisk nyresygdom bør have en UCT test og teste funktionen af ​​nyrerne og niveauet af blod Kreatinin niveau regelmæssigt. Hvis der er lidt stigning i kronisk nyresygdom, bør du tjekke på hospitalet lige nu, og acceptere en effektiv behandling for at helbrede den.

For patienter med kronisk nyresygdom, med øget blodkreatinin kontinuerligt, vil nogle komplikationer forekomme som svaghed, dårlig appetit, hævelse og anæmi. For nyresygdom patienter kroniske, havde du bedre være meget opmærksomme på blodkreatinin-niveau. Du er nødt til at vælge den bedste nyresygdom hospital i verden til at helbrede det grundigt.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: