2015年6月6日星期六

Nyre Disorders Kreatinin Level

Nyrelidelse betyder, at der er skader i nyrerne iboende celler, hvilket gør indflydelse på både renal struktur og endda funktion. Når der lider af nyre lidelse, folk altid forbinde det med kreatinin-niveau. Ja, når nyre lidelse udvikler sig til en bestemt periode, vil kreatinin stiger tilsvarende.
I normal tilstand, mennesker har normalt serum kreatinin. Normalområdet er 44 for 103 pmol / l. Forskellige lande har forskellige enheder. Nogle plejer at sige det normale spektrum af serumkreatinin er 0,5-1,2 mg / dl. Desuden forskellige laboratorier har også forskellige standarder, som er påvirket af facilitet og så videre.
Hvornår serumkreatinin begynder at stige? Før besvare dette spørgsmål, må vi først forklare, hvad er kreatinin. Kreatinin er en slags metabolisme produkt af muskler, som skal udledes ud gennem nyren i urinen. Men når nyren er i uorden i den tidlige fase, serumkreatinin vil ikke stige for der er en stærk kompensation evne nyre. Men når den glomerulære filtrationshastighed aftager med mere end halvdelen, serumkreatinin vil stige. Vi kan også sige, at når serumkreatinin stiger, har lidelsen i nyrerne været alvorlige. Hvad skal vi gøre for at? Patienter med steget serumkreatinin er i en kritisk fase. I dette tilfælde, hvis vi træffe effektive foranstaltninger, vi kan få komme snart.
I ovennævnte artikler, vi nævnte, at de fleste nyresygdomme er forårsaget af immun sygdom, som fører til aflejring af immunkompleks både i blod og nyre, således forårsager en række inflammatorisk reaktion og skadelig i nyrerne, hvilket fører til symptomerne til sidst.

Kreatinin er en slags toksiske små molekyler. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, vi primært bruger immunterapi til behandling, som kan opdeles i 6 trin: immune diagnose, immun clearance, immun hæmning, immuntolerance, immun justering og immune beskyttelse. I immun clearance, kan kreatinin ryddes væk gennem blod rensning, hvilket stoppe yderligere inflammatorisk reaktion. Desuden vil medicinen i immun justering og immun beskyttelse også hjælpe med at reparere de beskadigede iboende celler og øge immunitet af kroppen, og dermed sænke kreatinin niveauer og stop nyrelidelse.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: