2015年6月15日星期一

Hvorfor er der Protein i urin

Hvorfor er der protein i urinen? I normal tilstand, kan der være en vis mængde af protein i urin, som bør være mindre end 150 mg i 24 timer. Sådan mængde protein kan ikke være testikler på konventionel urinprøve. Men når der er mere end 3,5 g protein i urin i 24 timer, vi kalder det proteinuri. Hvis det varer mere end tre måneder, er uanset om det er ledsaget af hæmaturi eller ej, kan vi få et groft diagnose, at personen sandsynligvis har fået kronisk nyresygdom. Så længe vi får velkendte om hvordan det er ude, kan vi træffe foranstaltninger til at behandle det. Dernæst vil vi primært præsentere, hvorfor der er protein i urinen.
Vores nyre er ligesom en mikrofiltrering maskine, som kan inddeles i tre lag fra indersiden til ydersiden: endotelceller, basilarmembranen og epitelcelle. I alle de tre lag, der er filtration porer og negative udledninger, så barrieren kan opdeles i to typer: mekanisme barriere: pore og udledning barriere: negativ afladning. I normal tilstand, kan nyre filtrere overdreven vand og toksiner, etc, som kan holde balancen så godt. For patienter med kronisk nyresygdom, inflammatorisk reaktion beskadigede nyre filtrering barriere, hvilket førte protein i urin eller proteinuri.

Generelt proteinuri ser skumagtig og gullig. Skummet forsvinder ikke i lang tid, hvilket er i overfladen af ​​urinen. Generelt bør vi udvikle en god vane testning urin og blod 2 to gange om året for nyresygdom har ingen klinisk immunterapi i lang tid. Selv om der er skum i urin, vil folk ikke passe på det på grund af manglende medicinsk fornuft.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: