2015年6月17日星期三

Kvælstof og nyresygdom

Hvad er forholdet mellem kvælstof og nyresygdom? Når det kommer til kvælstof, vil vi tænke på blodurinstofnitrogen samme. I normal tilstand, nyre har funktion af filtrering. Nitrogen er en slags metabolisme produkter, som skal udledes ud af kroppen. Men når nyresygdom finder sted, vil kvælstof især blodurinstofnitrogen stige tilsvarende. Så BUN, som er en forkortelse for blodurinstofnitrogen er en meget væsentlig indeks, som viser funktionen af ​​nyrerne.
I detaljer, BUN (carbamid) er den terminal metabolisme af protein i kroppen. Generelt kan 1g protein føre til 0,3 g urinstof. Urea indeholder kvælstof, som tegner sig for 28/60, næsten nå så højt som halve. I normal tilstand, nyre er det organ, der udleder kvælstof. Urea kan reabsorberes efter at være filtreret gennem nyretubuli. Men skaden renalis vil gøre en forskel. I begyndelsen, på grund af den kompensation evne, blodurinstofnitrogen niveau vil ikke stige. Med skaden er alvorlig, vil der blive øget niveau af blod urea. I dette tilfælde har GFR (glomerulær filtrationshastighed) faldet til mindre end 50%.
For en normal person, det normale spektrum af BUN (carbamid) 3.2-7.1mmol / L (9-20mg / d1). På grund af typer af nedsat parenkym læsion, såsom renal glomerulonephritis, akut eller kronisk nyresvigt, BUN (carbamid) vil stige.

Selv hvis (blod urea nitrogen) niveau BUN er uden for normalområdet, behøver vi ikke bekymre dig, for vi kan løse det med specifik behandling ved at reparere de beskadigede iboende celler i kroppen. I Shijiazhuang hospital nyresygdom, vi har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som kan hjælpe patienterne mindske kvælstof i kroppen ved at reparere de beskadigede iboende celler og afladning toksiner såsom blod urea kvælstof, og dermed genoplive nyrefunktion.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: