2015年6月4日星期四

Kost Princip for patienter med kronisk nyresygdom

Kosten princip for patienter med kronisk nyresygdom er som følger: fem lav og en høj: lav kalium, lavt saltindhold, lav fosfor, lavt fedtindhold, lavt protein (undtagen dem med nefrotisk syndrom), høj vitamin.
1. lavt kalium indhold i fødevarer med højt kalium bør være forbudt: alle former for spiselige svampe, kartoffel, kinesisk yam, kål, dato, bananer, appelsiner, hvid svamp, fersken, abrikos, spinat, voldtægt, etc.
2. lavt saltindhold højt saltindhold på fødevarer: MSG, sodavand, krakker, fine tørrede nudler, sojasovs mv patienter, hvis blodtryk ikke er stabil eller har alvorlige ødem, bør undgå salt. Generelt hver patient tager salt mindre end 3 g dagligt.
3. lave fosfor højt fosforindhold af fødevarer: marine fødevare og marine anlæg såsom tang, laver, dyrets tarm, sesam, te, honning, æggeblomme, etc.
4. fedtfattig note: Det er forbudt at anvende animalsk olie, mens madlavning. Tag vegetabilsk olie hovedsageligt, ikke tager i fedtholdige fødevarer. Det er bedre for patienterne de nyre sygdom at have majsolie indeholdt umættet fedtsyre.
5. protein af høj kvalitet kan tage rigtige mængde af æggehvide, mælk og fine magert kød, bør mængden af ​​indtag være mindre end 100 g. Du må ikke tage enhver form for nødder, såsom jordnødder, melon frø og valnødder.
6. høj vitamin tage mere vegetabilsk og enhver form for vitamin, såsom pære, æble, agurk, tomat, etc.

Bemærk: undgå krydret mad (såsom løg, ingefær, hvidløg, osv). Undgå røg og spiritus, og undgå hundekød. Mens være oliguri, patienterne har brug for til at styre vandindtag. Generelt bør vandindtaget være mindre end urin volumen på dagen før.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: