2015年6月4日星期四

En komplikation af dialyse

Hypotension er en af ​​de vigtigste komplikationer ved dialyse. I klinisk praksis, lang tid og hurtig transfusion er den væsentligste årsag til dehydrering, som giver anledning til hypotension. Gennem klinisk observation, kan vi indse, at hypotension forekommer primært i den tidlige og sene stadium. Følgende er årsagerne og manifestationer af hypotension i disse to forskellige faser.
Årsager: I denne fase, på grund af den første tid i dialyse, ændringer i hæmodynamik, inadaptation til hypovolæmi, ældre i alder, alvorlig tilstand eller allergi sygdom, er det let for patienter at få hypotension i den tidlige fase.
Manifestationer: Normalt efter dialyse omkring en halv time til en time, hypotension som er ledsaget med subjektive symptomer vil blive vist. Disse subjektive symptomer omfatter dimness af synet, cardiopalmus, trykken for brystet, svimmelhed og svedtendens.
● Sidste fase af dialyse.
Årsager: grund af den store stigning af deres kropsvægt, når patienter gennemgår dialyse, tilbageholdelse af vand er for alvorligt og hurtig ultrafiltrering forårsage hypovolæmi, som vil give anledning til hypotension.
Manifestationer: de typiske symptomer under denne fase er kvalme og svedtendens som er ledsaget med kramper. For patienter med alvorlig hypotension, bleg ansigt og svært ved at ånde vises blandt dem. Udover, deres blodtryk normalt falde til 10 / 7kpa eller endnu lavere. Bortset fra disse, nogle andre symptomer såsom gabe, bevidsthed om afføring og øm smerte i ryggen, kan også forekomme. Disse er de tidlige respons for hypotension.

For at undgå at der opstår hypotension, bør patienter, der i dialyse kontrollere deres kropsvægt strengt og spise tilstrækkelige fødevarer om morgenen den dag, de gennemgår dialyse.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: