2015年6月9日星期二

Hvor meget Kreatinin niveau kan reduceres ved dialyse

Nogle nyresygdom patienter under dialyse spørge, hvor meget kreatinin værdi reduceres ved dialyse. Generelt i Kina, hvor serumkreatinin stiger til 707 pmol / l, begynder patienterne at tage dialyse. I de fleste andre lande i verden, patienterne modtager dialyse, når serumkreatinin stiger til mere end 450 pmol / l.
Dialyse kan virkelig reducere kreatinin, og lang tid kreatinin kan endda hjælpe dem, der ikke har meget høj kreatinin sænke niveauet i det normale. Imidlertid kan dialyse ikke stoppe. Hvorfor? Dialyse betyder blod rensning i det meste af tiden. Det er ligesom en kunstig maskine, som kan hjælpe aflade kreatinin men kan ikke stoppe forringelse af nyrefunktionen. Når kreatinin stiger, det viser sig, at der vises skader i nyrerne, især beskadigelse af iboende celler i nyren. Lækagen af ​​kreatinin skyldes det tab af renal glomerulær filtration barriere. Hvis vi ikke reparere den, vil kreatinin stige igen selv viser det sig normalt ved hjælp af dialyse.
Så fra ovenstående, kan vi få en konklusion, at for at reducere serumkreatinin til normal, bør vi ikke kun tage dialyse, men også bruge medicin, der kan reparere beskadigede celler således at opretholde dialyse. Hvilken medicin kan opnå bedre effekt? I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, har vi Micro-kinesisk medicin. For det første er der mange aktive og nærende urter i Micro-kinesisk medicin, som kan fremme blodcirkulationen og opløser stasis i blodet og dermed forbedre mikro-cirkulation af alle dele i kroppen. For det andet kan de nærende urter også tilføre næring til nyren og dermed forbedre utilstrækkelige blod og ilt i nyrerne og reparation af beskadigede iboende celler i nyren på samme tid. For det tredje kan de nærende urter også gavne qi og blod, som kan øge immunitet nyresygdom patienter kronisk. For det fjerde, sammenlignet med dialyse, kan Micro-kinesisk medicin stoppe kreatinin stiger igen. Årsagerne er: på den ene side, kan Micro-kinesisk medicin reparere beskadigede iboende celler, som kan forhindre kreatinin siver ud igen. På den anden side kan Micro-kinesisk medicin øge immunitet. Patienterne vil ikke være let at lide af det igen, selvom at blive smittet.

For mere information om Micro-kinesisk medicin, velkommen til at konsultere os på linje eller efterlade en besked.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: