2015年6月23日星期二

Fem stadier af diabetisk nyresygdom Symptomer

Diabetisk nefropati også kaldet diabetisk nyresygdom, er en slags sygdom om det komplette utilstrækkelig insulin og ufuldstændig insufficiens af insulin. Det er karakteriseret ved forstyrrelse af sukker, protein og fedt, det vigtigste træk er den kroniske højt blodsukker. Diabetes kan beskadige nyre ved forskellige midler og i henhold til den renale funktion og kliniske manifestationer, kan Diabetic Nephropathy også kaldet diabetisk nyresygdom inddeles i 5 stages.More information om årsager og Stadier af diabetisk nefropati.
I fase 1, GFR, kort for glomerulære filtration stiger og størrelsen af ​​nyre stiger også.
I fase 2 er niveauet af albumin er normalt. Decharge sats er normalt. GFR er højere end normale område og er det samme med blodsukkeret. Blodtrykket er normalt i det meste af tiden.
I trin 3, er det også kaldes tidlige fase af diabetisk nefropati, som finder sted i dem, der har diabetes i mere end 5 år og stiger med udviklingen af ​​sygdomstilstanden. Det vigtigste manifestation er den øgede niveau af albumin i urinen, hvilket er omkring 20 til 200 mikrogram pr minut. Niveauet af GFR falder til normalområdet. Blodtrykket stiger lidt.
I fase 4, kaldes det kliniske diabetisk nefropati scenen. Der er en stor mængde af proteinuri i klinikken og albumin i urinen er mere end 20 til 200 mikrogram pr minut. Samtidig er der en vis mikroskopisk hæmaturi og kaster i urin. Med den mistede af protein i urinen, vil der være ødem og hypo-albuminemia. GFR begynder at falde med 1 pr måned. Men de fleste patienter ikke har øget blodtryk.

I fase 5, kaldes det slutstadiet nyresvigt. GFR aftager progressivt. Serumkreatinin og BUN stigning så godt, som også er ledsaget af svært forhøjet blodtryk, ødem og hypo-albuminemia. Patienter kan have appetitløshed, kvalme, opkastning og anæmi og så videre.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: