2015年6月17日星期三

Urea volumen med kronisk nyresygdom (CKD)

Mængden af ​​urin ændret fra forskellige trin i kronisk nyresygdom (CKD). I den tidlige fase af kronisk nyresygdom (CKD), er ikke for meget forandring mængden af ​​urin. Men i sidste ende etape af CKD, vil der være lidt urin i kronisk nyresygdom (CKD) patienter. Hvis betingelserne forværring skridt for skridt, når der ikke er urin, vil døden være i nærheden af ​​dig.
Kronisk nyresygdom (CKD) er langvarigt, fremadskridende forværring af nyrefunktionen. Symptomerne udvikler sig langsomt og omfatter anoreksi, kvalme, opkastning, stomatitis, smagsforstyrrelser, nykturi, træthed, træthed, kløe, nedsat mental skarphed, muskeltrækninger og kramper, væskeophobning, underernæring, GI ulceration og blødning, perifere neuropatier, og beslaglæggelser. Diagnosen er baseret på laboratorietests af nyrefunktionen, nogle gange efterfulgt af nyrebiopsi. Behandlingen er primært rettet mod den underliggende tilstand, men indeholder væske og elektrolyt management, erythropoietin for anæmi og ofte dialyse eller transplantation.
Hvordan man kan forbedre urinen i kronisk nyresygdom (CKD) patienter?
1. En effektiv behandling
Det er ingen tvivl om, at effektiv behandling er nøglen til at løse mindre urin. Hvis der er lidt urin i kronisk nyresygdom (CKD) patient, betyder det, din nyrefunktion er blevet beskadiget meget. Der er tre effektiv behandling i vores hospital, som er Micro-kinesisk medicin, Immunterapi terapi og immunterapi.
2. Hold balance kost
For kronisk nyresygdom (CKD) patienter med mindre urin, hvis du ønsker at forbedre urinen beløb, du har brug for at betale meget opmærksom på din kost. Venligst aldrig spise mad rig på salt og sukker. En balance kost er vigtigt for dig.
3. Har rimelig motion hverdag
Det er også meget vigtigt for kronisk nyresygdom (CKD) patienter gøre noget motion for at forbedre urin beløb. Jeg så ofte nogle udlændinge med kronisk nyresygdom (CKD) gør punktafgifter som en gruppe i vores hospital i eftermiddag. Det er godt!
4. holde godt humør

Godt humør vil hjælpe dig stærkere, så du kan besejre nyresygdom. Når der er en CKD-patienter i vores hospital, har han allerede i slutstadiet af kronisk nyresygdom (CKD), og han kommer fra indisk. Han er en meget optimistisk person. Vi kan altid høre hans højlydt grine fra sit værelse. Endelig har vi hjælpe ham forbeholder hans uræmi. Nu er han stadig i god stand

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: