2015年6月4日星期四

Den forventede levealder efter dialyse for kronisk nyresygdom

Denne artikel taler om nogle ting om den forventede levetid efter dialyse for nyresygdom patienter kronisk. Som vi alle ved, når nyresygdom patienter kronisk har et par nyrefunktion, de skal bruge dialyse til at støtte deres liv. For nyresygdom patienter, der aldrig har har dialyse, kan de føle frygt, når hørt om dialyse. Dialyse betyder ikke død eller du vil aldrig slippe af med det, når du begynder. For nogle akut nyresygdom, er det nødvendigt dialyse for dig at kontrollere skader nyrer og forværrede betingelser. Du kan nemt undgå dialyse, når symptomerne på akut nyresygdom blev kontrolleret. Venligst aldrig alt for bekymret for dialyse for patienter nyresygdom. For patienter, der allerede har påbegyndt dialyse, har du også en chance for at stoppe dialyse gennem effektiv behandling for din nyresygdom.
Den forventede levealder er meget forskellig for patienter med nyresygdom efter dialyse. Nogle patienter kan forbeholde sig nyresygdom ved dialyse samarbejdet med andre effektive behandling. De kan leve længere, som det er. For nogle patienter med nyresygdom efter dialyse, de nødt til at stole på dialyse. Hvad mere er, som der er nogle bivirkninger for nyresygdom patienter dialyse i lang tid, så levetiden vil være stærkt nedsat, efter at de havde dialyse. Den forventede levetid efter dialyse for nyresygdom patienter kronisk er meget forskellig fra sag til sag.
For patienter, der har haft dialyse, du havde bedre prøve at kigge efter den effektive behandling for at reservere nyresygdom og undgå dialyse for lang tid.

Tre særlige effektive behandlinger i Shijiazhuang hospital nyresygdom er Immunterapi, Immunterapi, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som har meget gode effekter i at undgå dialyse for patienter, der har haft dialyse. Kliniske data viste, at vi kan hjælpe flere patienter med reserve nyresygdom dialyse. Vi kan hjælpe patienter forlænge levetiden efter dialyse for nyresygdom patienter kronisk.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: