2015年6月10日星期三

Kreatinin 1,3 mg / dl = Creatinin 104 pmol / L

Det er generelt mente, at kreatinin 1,3 mg / dl er lig med kreatinin 104 pmol / l. Det normale spektrum af kreatinin er mellem 44-103 pmol / L. Så fra ovenstående, kan vi få en konklusion, Creatinin 1,3 mg / dl) betyder, at det er en smule højere, at den for normalområdet.
Skade
I dette tilfælde nogle patienter holde den idé, at der er næsten intet tab i nyrerne. Som en kendsgerning, har GFR (glomerulær filtrationshastighed) faldt allerede. Hvorfor? Det er, fordi nyrerne har en stærk evne til erstatning, hvilket betyder, at efter nogle renale glomeruli er beskadiget, vil de andre erstatte deres arbejde og gøre mere filtrering arbejde. Så creatinin som akkumuleres i serum kan udledes i tid og niveauet vil ikke stige. Denne teori kan også bruges til at forklare, hvorfor, hvis vi donere en nyre, kan vi stadig overleve godt efter donationen.
Prognose
Hvis dette varer i lang tid, vil der være mere skade. Derudover vil nogle symptomer forekommer, såsom smerter i ryggen, hæmaturi, proteinuri, højt blodtryk, og så videre.
Foranstaltninger
Hvad skal vi gøre for at undgå dette? Ifølge den seneste teori, skaderne i nyrerne skyldes utilstrækkelig blod og ilt i nyrerne. Selvfølgelig er der også skader i de andre organer eller blod af kroppen. Lang tid insufficiens vil føre til sclerose af blod, hvilket førte trombose. Trombose igen vil forværre nyresygdom. Så vi kan få en konklusion, at vi bør fremme blodcirkulationen og opløse stasis om nødvendigt. Mirco-kinesisk medicin Osmotherapy kan nå det for det indeholder mange aktive og nærende materialer. De detaljerede trin er som følger:
For det første anvendes gennem osmose i renal område direkte. Efter dette, vil mere effektiv medicin spille roller sammenlignet med traditionel kinesisk medicin, som påføres gennem tilberedningen og under oralt.
For det andet, efter at de ankommer renal område, kan de forbedre blodcirkulationen, især mikro-cirkulation, der kan rense blodet miljø.

For det tredje, efter den første og det andet trin, vil kreatinin dreje normale og den indre miljø vil være ren.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: