2015年6月9日星期二

Kreatinin Level 4.4 i nyresvigt

Kreatinin niveau 4,4 mg / dl kan også beskrives som kreatinin 389 pmol / L. Vekselkursen er 88,4. I Kina, læger være mere opmærksomme på den pmol / L i det meste af tiden og har en fælles opfattelse, at når sygdom patienternes kroniske nyre serumkreatinin stiger så højt som 707 pmol / l, begynder patienterne at modtage dialyse for patienter er blevet til avanceret fase af nyresvigt. I mange andre lande, hvor sygdom patienternes kroniske nyre serumkreatinin stiger til så højt som 450 pmol / l, de begynder at tage dialyse for på dette tidspunkt, har der været mange giftstoffer ophobet i kroppen.
Ud fra ovenstående, kan vi få en konklusion, at kreatinin niveau 4,4 mg / dl patienter need'to tage dialyse. Hvilke foranstaltninger kan de tage? Som vi har nævnt ovenfor, er de fleste nyresygdom forårsaget af forstyrrelse af immun Immunterapi i det menneskelige legeme. Til en sådan sygdom, vi primært bruger immunterapi i vores hospital, den vigtigste detaljerede terapi af som omfatter Micro-kinesisk medicin, Immunterapi, og så videre. Detailedly set kan det immunterapi opdeles i seks trin: videnskabelig diagnose, immun hæmning, immuntolerance, immun justering, immun beskyttelse og immune clearance.
Sammenlignet med immunterapi i mange andre vestlige lande, immun- terapi har følgende fordele:
For det første, Micro-kinesisk medicin spiller en vigtig rolle i at forbedre blodcirkulationen, især mikro-blodcirkulationen samt opløse stasis og trombose, som vestlige medicin er vanskelige at opnå.
For det andet kan Micro-kinesisk medicin også træde i kraft i det fjerde trin: immun justering. Der har været mange immunkomplekser i nyrerne, som skal udledes, hvilke ellers vil gøre stor skade på nyrerne. Vestlige medicin har ingen specifik medicin, der kan klare det væk. Men Micro-kinesisk medicin kan gøre det bedre.
For det tredje, i det femte trin, vil patenterne modtage Immunterapi injektion, som kan hjælpe med at forhindre de sunde og beskadigede iboende celler fra at blive yderligere beskadiget. Desuden injektion af er gratis.

Så patienter kreatinin niveau 4.4 kan overveje denne terapi i vores hospital. For mere information om den immunterapi i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, bedes du kontakte os på linje eller email os.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: