2015年6月30日星期二

Symptomer på kronisk glomerulonephritis

Glomerulonephritis er betændelse i de små filtre i glomerulær af dine nyrer. Det er forårsaget af beskadigelse af glomerulær i dine nyrer, der hjælper filter affald og væsker fra blodet. Glomerulær fjerne overskydende væske, elektrolytter og affald fra din blodbanen og videregive dem i din urin. Der er gruppe af primære glomerulære sygdomme forårsaget af forskellige sygdomme. Forskellige grader åbenbart forskellige kliniske symptomer og processen. De fleste patienter med kronisk Nefritis ikke har meget tydelige symptomer på et tidligt tidspunkt. De almindelige symptomer kan forekomme som følger:
1. Højt blodtryk
De fleste patienter med kronisk Nefritis udvikle højt blodtryk før eller senere. Højt blodtryk er sandsynligvis den første manifestation af kronisk nephritis hos nogle patienter. Hovedpine, søvnløshed, faldt hukommelsen kan forekomme hos nogle patienter. Blodtrykket kan være forhøjet vedvarende.
2. Skummende urin
Næsten alle patienter med kronisk nephritis har unormal urin analyse. Proteinet i urin er ca. 1-3g / d. Også der er patienter med kronisk glomerulonephritis, der har større mængde protein som mere end 3,5 g / d lejlighedsvis, blod sukker kan forekomme.
3. Swell
Næsten alle patienter vil lide af dønning i forskellige grader. Let dønning er i øjenlåget, og ansigt eller ankel. Sever dønning kan være i hele kroppen. Det er en indlysende tegn beskadiget i din nyre.
4. Anæmi
På det tidlige stadium af kronisk nephritis, let anæmi sandsynligvis blive fundet sted. I slutningen fase, kan svær anæmi opstå på grund af den alvorlige nyreskader forårsager reduceret hemopoietin. Skaderne på din nyre vil stor tungere, og du bør vedtage visse foranstaltninger så hurtigt som muligt.

For kan forekomme forskellige patienter forskellige symptomer ikke er nævnt ovenfor. Det afhænger af dine specifikke helbredstilstand. Hvis du spørgsmål, kan du oprette forbindelse med os så hurtigt som muligt. Dine Consults er hjerteligt velkommen.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: