2015年6月4日星期四

Den bedste kinesisk urtemedicin for Renal parenkymsygdom

Hvad er renal parenkymsygdom? Dybest set er det Nyre Disorder, eller dysfunktion. Den parenchymale er hovedsagelig de fungerende dele af organer. I denne sag, renal immunterapi - hvilket ville indikere nyrefunktionen tab. Dette er normalt ardannelse, og er ofte ledsaget af sekundær hypertension.
Hvad er den bedste kinesisk urtemedicin for renal parenkymsygdom? I denne passage, vi først og fremmest indfører to urtemedicin fra naturen.
Den første er Astragalus, som kan gavne qi og yang (qi og yang er både kinesiske medicinske udtryk). Derudover kan Astragalus også hjælpe aftagende ødem eller hævelse i kroppen. Den injecta af Astragalus er det vand løsning, som kan sterilisere. Den indeholder Astragalus, aminosyre, sporstof, flavon, astragalin Astragaloside II, polysaccharid. Den injecta af Astragalus kan øge blodgennemstrømningen i nyrerne, mindske permeabiliteten af ​​renal glomerulær basilarmembranen, beskytte den beskadigede nyre glomerulære basilarmembranen dermed justere immun Immunterapi og hjælpe inddrive nyrefunktion.
Den anden kinesisk urtemedicin er roden af ​​rød-rødder Salvia. Det vigtigste element i roden af ​​rød-rødder Salvia er tanshinone, Isotanshinone, Isocryptotanshinone og så videre, der kan fremme blodcirkulationen og opløse stasis i blodet, og dermed reducere proteinuri, hvilket reducerer beskadigelse af nyretubuli og renal parenkym, og reducere den sklerose af renal glomeruli. Derudover kan rød-rødder Salvia også justere ikke-specifik immunitet, kropsvæske immune, celle immunitet, hvilket kan reducere infektion og mindske inducerende faktor nyresvigt fra renal parenkymsygdom.
De to ovennævnte forskrifter i kinesisk urtemedicin kan både opnå bestemte effekter. Men de har alle brug for tid, hvilket er manglen. På baggrund af dette, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy oprettet, som kan anvendes i et hastigt hastighed gennem osmose gennem lavere tilbage mod nyre. Det er også indvindes fra naturen og består af mere end én slags kinesisk urtemedicin, der kan forbedre blodcirkulationen, reparere beskadigede iboende celler og genoplive nyrefunktion.

For mere information om kinesisk urtemedicin til behandling af renal parenkymsygdom, bedes du kontakte os online eller email os.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: