2015年6月4日星期四

Drug Therapy i kronisk nyresygdom

Hvad er terapi stof i kronisk nyresygdom? Generelt i traditionel behandling, immune lægemidler, som anvendes til behandling af kronisk nyresygdom kan inddeles i tre typer:
Den første, som fokuserer på cellulær immunitet er som FK506, Sirolimus, og cyclosporin. Den anden form for medicin, som fokuserer på kropsvæske er Leflunomide. Den tredje, der fokuserer på forskellige kilder til immunosuppressive (agent) er sådan, glukokortikoid, cyclophosphamid, chlorambucil, methotrexat, azathioprin mycophenolatmofetil og så videre.
Men hver mønt har to sider. Under længerevarende disse stoffer kan føre til mange bivirkninger. Enten behandle kronisk nyresygdom overdrevent eller moderat, hvilket fører til en kendsgerning, at omsider patienter kan ikke undgå at blive fanget af uræmi.
Så hvad er den nye terapi, som kan bringe patienter med kronisk nyresygdom nyt håb? Som vi nævnte i ovennævnte passager, at omkring 95% af kronisk nyresygdom er immun sygdom undtagen PKD og så videre. Så behandling af kronisk nyresygdom bør fokusere på immun blokering, immuntolerance, immun beskyttelse, og immun behandling i orden.
Ud over disse, bør vi også indse, at nyren er et kompliceret organ. Når fanget af lidelser kronisk nyresygdom, er det ikke let for patienter at komme sig. Så det er nødvendigt og vigtigt at bevare roen. For det andet bør patienter kronisk nyresygdom også få forberedt til behandling af kronisk nyresygdom i lang tid. Betændelsen i nyrerne er immun inflammatorisk reaktion, som er autolog inflammation sygdom. Det er en naturlig reaktion, som også er super allergisk reaktion. Hvis den unormale ting, som forbliver i nyrerne ikke kan renses helt ud, vil den inflammatoriske reaktion ikke stoppe. Vestlige medicin har ingen gode lægemidler til at løse det. Kinesisk medicin kan være effektive, men det kræver tid. Så patienter med kronisk nyresygdom bør forberede sig for øje, at det er lang tid.

Derudover stoppe den dårlige vane hurtigst muligt, såsom ikke holde varmen om vinteren, hvilket kan føre til koldt og forværre nyresygdom. Ligesom vi nævnt i ovenstående, kronisk nyresygdom skyldes aflejring af immunkompleks. Når patienterne får en kold, antigen og antistof vil og kombinere ny immunkompleks vil komme i stand, hvilket vil øge byrden. Så at udvikle en god vane er også meget vigtigt at sikre effekten af ​​behandlingen.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: