2015年6月4日星期四

Nem behandling for kronisk nyresygdom

Kronisk nyresygdom er en knudret sygdom for det ikke kan hærdes i en kort tid. Hvis effektiv behandling ikke taget, patienter med kronisk nyresygdom nødt til at tage dialyse. Til patienter med slutstadiet kronisk nyresygdom, bør de overveje nyretransplantation. Er der nem behandling for kronisk nyresygdom? Der er nogle forslag til dig.
1. Regelmæssig Fysisk undersøgelse.
I dag, flere og flere mennesker indser, at regelmæssig fysisk undersøgelse er den nemme måde at finde sygdommen tidligt. Som vi ved, på grund af medicinske symptomer på kronisk nyresygdom opstår senere end sygdommen selv, det er sent, når folk er diagnosticeret med kronisk nyresygdom. Derudover kan symptomer som protein urin ikke ses af øjne, men vi kan finde unormale driftsparametre efter fysisk undersøgelse resultat.
2. Rettidig behandling.
Der er et gammelt ordsprog: tid er liv. Når du er diagnosticeret med kronisk nyresygdom, rettidig behandling er halvdelen af ​​virkningerne. At iscenesætte tre af kronisk nyresygdom, hvis de tager behandlingen rettidig, de har stor chance for at komme sig. Med hensyn til den fjerde fase kronisk nyresygdom, med hjælp af rettidig behandling, forværring af kronisk nyresygdom kan stoppes. Selvfølgelig bør behandlingen være effektiv og egnet til patientens tilstand.
3. Diet.
Der er strenge krav til patienter med kronisk nyresygdom. Tage vand som et eksempel, patienter med kronisk brug hæmmer deres vandindtag at forhindre ødem. Der er nogle tips til dig:
1. Sæt deres daglige vand i forskellige containere og fortælle deres børn, at de kan bare drikke den mængde vand, så vil de betale attnetion til drikkevand volumen;
2. Frys vand i små is kage, hvis barnet ønsker vand, kan han spise en is;
3. Sæt vatpind i vand, og derefter bruge det til at gøre munden fugtig. Børn kan også skylle munden, hvis de er meget tørstig.
Desuden bør patienter med kronisk nyresygdom tage lavt kalium, lavt fedtindhold og lav salt kost. Selvfølgelig på grund af de forskellige spisevaner, bør patienter med kronisk nyresygdom spørge forslag af kost fra deres læger.

Behandling af kronisk nyresygdom er ikke svært, men behandlingen spørger omhyggelighed på alle henseender. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte mig.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: