2015年6月30日星期二

8 tegn på nyresygdom

Mange patienter, der har kronisk nyresygdom (CKD) ved ikke, at de har denne sygdom, grundene til, skyldes de subtile tidlige tegn, som ikke betales opmærksomhed af patienterne. Så her jeg nævne 10 advarselstegn på nyresygdom.
Sign 1: Ændringer i vandladning
Ændringer i vandladning kunne involvere mange situationer, for eksempel, kan din urin indeholder blod eller din urin kan være skummende eller boblende. Og kan du urinere oftere eller sjældnere, kan din urin farve bliver mørke eller andre farver. Du kan også føle svært ved vandladning.
Sign 2: Ødem
De svigtende nyrer ikke er i stand til at fjerne ekstra væske, så disse væsker kunne bygge op i din krop, som kan forårsage hævelse i dine ben, ankler, ansigt og hænder.
Sign 3: Træthed
Nyrer kan undlade at foretage mindre erythropoietin, som har den funktion at øge kroppens produktion af røde blodlegemer, når dine nyrer er beskadiget, som et resultat, ville manglen på ilt båret af røde blodlegemer gør din hjerne og muskler bliver trætte.
Sign 4: Hud kløe og nyresygdom
Hud kløe kommer fra opbygning af disse affald i din krop, når dine nyrer ikke opfylder deres job i fjernelse af disse affald og giftstoffer.
Sign 5: Ammoniak smag i munden
Opbygning af affald i blodet kan gøre dig har en anden smag på din mad, du spiste.
Sign 6: Kvalme og Opkastning for nyresygdom
Ligesom ovennævnte grund kan ophobning af affald i kroppen forårsage du føler kvalme eller opkastning. Så du kan føle tabet af din appetit.
Sign 7: Cold Feeling
Anæmi kan gøre dig koldt i de fleste gange, endda du er i et varmt rum.
Sign 8: Svimmelhed
På grund af din hjerne ikke er i stand til at få nok ilt, så du kan have nogle problemer med hukommelsen, og du kan også have problemer med koncentration og du kan føle svimmelhed.
Ovenfor er de otte advarselstegn for nyresygdomme. Hold din opmærksomhed på disse tegn kan hjælpe dig til at få en rettidig eftersyn og en tidlig behandling.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital kan behandlingen meget godt.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: