2015年6月15日星期一

Har du bløder med stadium 3 CKD?

Som vi alle ved for patienter med stadie 3 CKD, nyrerne blødning er et meget almindeligt symptom. I dag vil jeg gerne introducere noget om nyre blødning i fase 3 CKD. Jeg håber, de kan være nogle af hjælp til CKD-patienter.
Hvad kan forårsage din nyre bløder?
1. Flesh Wound Blødning
2. Tumor blødning
3. Hematostaxis
4. Nyre kirurgi
Alle disse tre typer af betingelser kan føre til nyre blødning.
Hvorfor er dine nyrer blødning
1. Infektioner
Det er et almindeligt symptom, efter du har kirurgi for 5 til 7 dage. De mest almindelige symptomer er normalt at blod urin skete igen efter du har ingen blod med i urinen i et par dage. Det er mest sandsynligt forårsaget af infektioner.
2. Du har ikke nok hvile efter nyre operation
For patienter med stadie 3 CKD, efter PCN generelt du har brug for sidste 2 uger ophold i seng og 1 måned uden noget arbejde, og 3 måneder med rimelig arbejde. Ellers vil dit nyre bløder.
3. Coagulant funktion abnormitet
Det er altid forekommet hos patienter, der har valgt de forkerte medicin. Hos nogle patienter med nedsat nyrefunktion eller slutstadiet af CKD, det er et meget almindeligt symptom.
4. Arteriel i nyre blev beskadiget

For patienter med stadie 3 CKD blev arteriel i nyrerne er beskadiget, kan altid føre til nyre blødning. Der er ingen god måde at løse dette problem. Det eneste valg er at forhindre det i nyrerne kirurgi.

1 条评论:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    回复删除

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: