2015年6月8日星期一

Hvordan man behandler High Kreatinin med kronisk nyresygdom

Kreatinin er en kemisk affald molekyle, der stammer fra muskel metabolisme. Kreatinin er fremstillet af kreatin, et molekyle af stor betydning for energiproduktion i muskler. Blodet kreatinin niveau viser, hvor godt dine nyrer fungerer. En høj kreatinin niveau kan betyde dine nyrer ikke fungerer ordentligt. Hvordan til behandling af højt kreatinin med CKD? Der er nogle måder, du kan henvise:
1. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har fordele i behandling af kroniske nyresygdomme. For det første er langt mindre tilbøjelige til at forårsage bivirkninger plantematerialer. For det andet de forskellige komponenter i en formel balance hinanden, og de gennemgår en gensidig synergi, der øger effektiviteten og øge sikkerheden. Tredje er formålet urtemedicin primært at rette interne ubalancer i stedet for at behandle symptomerne alene. Det er designet til at fremme denne selvhelbredende proces. I vores hospital, bruger vi traditionel kinesisk medicin, kaldet Micro-kinesisk medicin til behandling af nyresygdom. Det har også store virkninger på forhøjet blodtryk, fordi det kan udvide blodkarrene. Før en Immunterapi, er det bruges til at regulere det indre miljø og forbedre immunforsvaret evne, som kan give bedre miljø for anvendelse af Immunotherapys.
2. stamcelleterapi i Shijiazhuang nyresygdom Hospital.
Den terapeutiske princip SCT i behandling kronisk nyresygdom er besluttet af sine fordele. Brug af evner selv-replikation og differentiering potentiale, kan Immunotherapys reparere beskadigede celle i din nyrer; genoprette den beskadigede visceral organer og væv funktion. Efter stamcelle transplanteres ind menneskekroppen, kan de overføres til den renale læsion automatisk via funktionen af ​​automatiske homing, derefter differentiere til forskellige typer af celler, dermed opnå med henblik på reparation renal iboende celle, genoprette nyrefunktionen, blokering og vende processen med renal fibrose. Behandlingen af ​​stamcelle kronisk nyresygdom er primært at gendanne disse funktioner, såsom renal reabsorption, sekretion, neuromodulation og humorale regulerende funktioner og dermed forbedre organ stamcelle patient meget.

De to måder til behandling af høj kreatinin med kronisk nyresygdom begge har god effekt, sagt af patienter, der har kontrolleret i Shijiazhuang nyresygdom Hospital.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: