2015年6月17日星期三

Nyresygdom Symptomer i Woman

I begyndelsen, kan nyresygdom hos kvinder være symptomfri. Som nyrefunktionen falder, er symptomer relateret til den manglende evne til at regulere vand og elektrolytbalancer, at fjerne affaldsprodukter fra kroppen, og for at fremme produktionen af ​​røde blodlegemer. Sløvhed, svaghed, åndenød, og generaliseret hævelse kan forekomme. Ukendt eller ubehandlet, kan livstruende omstændigheder udvikle sig.
For kvindelige patienter med nyresygdom, Metabolisk acidose er også et fælles symptomer, metabolisk acidose eller øget surhedsgrad af kroppen på grund af den manglende evne til at fremstille bicarbonat, vil ændre enzym og oxygen metabolisme, forårsager organsvigt.
Andre symptomer på nyresygdom kvinde herunder som følger: Manglende evne til at udskille kalium og stigende kalium niveauer i serum er forbundet med fatale hjerterytmeforstyrrelser, herunder ventrikulær takykardi og ventrikelflimren.
Stigende uræmi kan påvirke funktionen af ​​en række organer lige fra hjernen med ændring af tænkning, at betændelse i hjertet foring, nedsat muskelfunktion grund af lave calciumniveauer. Disse symptomer er også meget almindelig hos kvinder
Generaliseret svaghed kan skyldes anæmi, en nedsat antal røde blodlegemer, fordi lavere niveauer af erythropoietin fremstillet ved svigtende nyrer ikke tilstrækkeligt stimulere knoglemarven. Et fald i røde blodlegemer svarer til et fald i oxygen-bæreevne blodet, hvilket resulterer i nedsat ilttilførsel til celler for dem at gøre arbejdet; Derfor kroppen dækkene hurtigt. Så godt, med mindre ilt, celler lettere bruge anaerob metabolisme fører til forøgede mængder af syre produktion, som ikke kan behandles af de allerede svigtende nyrer. Alle kvinder med denne betingelse bør være opmærksomme på disse symptomer.
Når kvinden har en nyresygdom, kan nyrerne ikke problemet med det stigende syre belastning i kroppen, bliver vejrtrækning hurtigere som lungerne forsøger at bufre surhedsgraden ved at blæse carbondioxid. Blodtrykket kan stige på grund af den overskydende væske, og denne væske kan deponeres i lungerne, hvilket medfører kongestivt hjertesvigt.
Andre symptomer på kvinde med nyresygdom er som følger:
Mister deres appetit eller erfaring kvalme og opkastning.
Har hævelse i deres hænder eller fødder.
Føl kløende eller følelsesløs.
Har smerter i ryggen eller siden.
Få døsig eller har problemer med at koncentrere sig.
Har formørket hud.
Har muskelkramper.
Udviser unormal hjerterytme.

Yderligere information om nyre symptomer i kvinden, konsultere eksperter om linjen.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: