2015年6月11日星期四

Metallisk smag i munden, som er diabetes mellitus kvinder lider af

Metallisk smag er et meget almindeligt symptom på diabetes mellitus kvinder. Selvom mange kvinder patienter lider af det, kun nogle få patienter ved tydeligt, hvad Metallic smag, årsagerne, symptomerne på Metallisk smag og andre oplysninger om det.
En metallisk smag er en forvrænget følelse af smag i munden. En metallisk, bitter eller foul smag i munden er også omtalt som dysgeusi. Manglende eller ændring i smag kan skyldes noget, der forstyrrer den normale smag processen. Smag og varianter, du opfatter er resultatet af en kombination af lugtesansen og sensoriske neuroner i dine smagsløg, der fortæller hjernen, hvilke stoffer du smage (sødt, salt, surt og bittert).
Almindelige betingelser, der kan forringe din smagssans omfatter en stoppet næse på grund af allergi eller en almindelig forkølelse, en sinus infektion, og visse medikamenter. En metallisk smag under graviditeten er en ret almindelig klage så godt.
Nogle symptomer på metallisk smag er som følger: Dårlig ånde, blødende gummer, Ændring i ansigts bevægelser på grund af facial nerve dysfunktion, mundtørhed, Overdreven savlen, influenzalignende symptomer (træthed, feber, ondt i halsen, hovedpine, hoste, ømhed og smerter ), appetitløshed, dårlig lugtesans, tilstoppet næse, hævelse eller inflammation mandler, Opkastning
Alvorlige symptomer, der kunne indikere en livstruende tilstand
I nogle tilfælde kan en metallisk smag tyder på en alvorlig eller livstruende tilstand, der skal straks vurderes i en nødsituation indstilling. Såsom Ændring i bevidsthed, årvågenhed, eller forvirring, manglende evne til at sluge, Høj feber, Lammelse eller, hængende i ansigtet, Luftveje eller vejrtrækning problemer, såsom åndenød, åndedrætsbesvær, besværet vejrtrækning, hvæsen, ikke trækker vejret eller kvælning , sløret tale, Pludselig hævelse af mund, læber eller tunge. Patienterne har brug for være meget opmærksomme om symptomer, der er nævnt ovenfor.

Alt i alt, kvinder Diabetes mellitus patienter lider af metallisk smag er en fælles, men alvorlige tilstande, du har brug for at bede om en effektiv behandling for at stoppe dem. Såsom Immunterapi terapi, som er den mest avancerede behandling for diabetes og det bringer nyt håb for mennesker lider af diabetes i mange år.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: