2015年6月27日星期六

Nyreproblemer og dårlig ånde

Dårlig ånde, er kendt som et medicinsk udtryk for dårlig ånde, er mere end blot et pinligt problem. Det kan have relationer med nyreproblemer. Hvad er der? Lad os få et kig sammen.
Som en kendsgerning, dårlig ånde er en indikation af nogle Immunotherapyatic sygdomme, og disse Immunotherapyatic sygdomme omfatter:
● nyreproblemer
● Diabetes
● Kræft
● Lever Disorders
● lungesygdomme
● Sjögrens syndrom
● Mave Betingelser
Her fokuserer vi på den dårlige ånde forårsaget af nyreproblemer. Hvad er årsagerne, at nyreproblemer kan føre til dårlig ånde?
Vores nyrer har en vigtig rolle i at komme af kroppens toksiner og affald. Når der er nyreproblemer, især når nyresygdom har udviklet i den senere fase af terminal nyresygdom (ESRD), rigelige toksiner i blodet er i stand til at blive fjernet ud af kroppen sammen med urin, så de skal blive hængende i blodet, når koncentrationen af ​​disse toksiner stiger til et vist niveau, vil nogle letflygtige toksiner blive udskilt fra kroppen danner lungens processen med indånding og udånding.
Så patienter med ESRD ofte har en urin-lignende smag i munden. Men du behøver ikke bekymre dig for meget, vil disse giftstoffer ikke inficere andre.
Dårlig mund, eller dårlig ånde, henviser også, at patienter, især dem ESRD patienter, kan føle ammoniak lugt i hans eller hendes mund, er årsagen til ammoniak lugt forårsaget af frigivelsen af ​​ammoniak ved mikroorganisme indeholdende urin enzym.
Undertiden patienter kan føle det er så urinen lugt, nogle gange er det som gødningen smag, og også nogle gange det lugter stinkende. Faktisk munden smager ofte ændres i henhold til de grader af patienternes sygdomme.

Nu, jeg håber du kan få lidt viden især forholdet mellem nyreproblemer og dårlig ånde. Kun nyreproblemer løses ved effektiv behandling, for eksempel Immunterapi bruges i vores hospital, kunne situationer som dårlig munden forsvinde.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: