2015年6月15日星期一

Almindelige symptomer på fase 3 nyresygdom

Nyre sygdom er en progressiv tilstand, der opstår, når beskadigelse af nyrerne inhiberer deres funktion. Nyrerne, der er ansvarlige for filtrering af affald fra kroppen, ikke stoppe med at arbejde på en gang, men langsomt miste funktion over tid. Der er fem stadier af nyresygdom, baseret på den glomerulære filtrationshastighed (GFR), et mål for nyrefunktionen bestemt af alder, race, køn og serumkreatinin niveau. Trin 3, en moderat tab af nyrefunktion, opstår, når GFR er 30-59 ml pr minut.
Symptomerne på stadie 3 Nyresygdom er som følger:
1. Serum kreatinin. Serumkreatinin vil være højere.
2. Træthed eller udmattelse
3. Puffiness eller hævelse i hænder eller fødder og ankler, men puffiness vil ofte først ses omkring øjnene.
4. Rygsmerter. Normalt mærkes som en kedelig smerte overalt i midten til nedre del af ryggen, på den ene eller den anden side - det er undertiden benævnt lændesmerter eller lændesmerter.
5. Appetite. Ændringer i appetit eller spiser mønster. Fødevarer kan begynde at smage "funny".
6. Urin. Ændringer i vandladning. Urin kan faktisk ser usædvanlig klar på dette punkt, i stedet for abnorm. Dette er fordi lidt er faktisk filtreres ind i det ved nyrerne. Tidligere høje proteinuri og / eller hæmaturi kan faktisk forbedre.
7. Blodtryk. Forhøjet blodtryk (også omtalt som hypertension)
8. Digestion. Dårlig fordøjelse evne.

Den nyeste behandling til patienter nyresygdom hos 3 trin er Immunterapi, som har meget gode virkninger til behandling af nyresygdom i 3 trin. Mere info om Immunterapi terapi i vores hospital, kan du komme fra eksperter på nettet. Alt afgiften er gratis.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: