2015年6月18日星期四

Langsigtede risici af hypertension og kronisk nyresygdom i Living

For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, er der mange risici for dem i deres daglige liv. Og som vi alle ved, kan Forhøjet blodtryk (hypertension) skade din krop i årevis uden nogen tydelige symptomer. Hvis det ikke kan velkontrolleret, kan patienter ender med et handicap, en dårlig livskvalitet eller endda en hjertesygdom angreb. Heldigvis med behandling og livsstilsændringer, kan du styre din højt blodtryk til at reducere din risiko for livstruende komplikationer. Her vil jeg gerne introducere risikoen for hypertension i CKD patienter og de komplikationer forhøjet blodtryk (hypertension) kan forårsage.
Og der er mange inforamtion om behandling for hypertension og kronisk Nyre Disease.Tt er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang nyresygdom Hospital.shijiazhuang nyresygdom Hospital er den bedste nyresygdom Hospital i nærheden af ​​Beijing, Kina.
Skader på nyrerne
For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, kan højt blodtryk skade både blodkarrene i og fører til nyrerne, der forårsager flere typer af nyresygdom (nefropati).
A: nyresvigt. Højt blodtryk er en af ​​de mest almindelige årsager til nyresvigt. Det er fordi det kan skade både de store arterier, der fører til nyrerne og de små blodkar (glomeruli) inden nyrerne. Skader på enten gør det så dine nyrer kan ikke effektivt filtrere affald fra blodet. Som et resultat heraf kan farlige niveauer af væske og affald ophobes. Du måske i sidste ende kræver dialyse eller nyretransplantation.
B: glomerulosklerose. De glomeruli er bittesmå klynger af blodkar i dine nyrer, som filter væske og affald fra blodet. Glomerulosklerose kan efterlade dine nyrer ikke er i stand til at filtrere affald effektivt, hvilket fører til nyresvigt.
C: Nyre arterie aneurisme. En aneurisme er en bule i væggen af ​​et blodkar. Når det forekommer i en arterie, der fører til nyrerne, er det kendt som en nyre (renal) arterie aneurisme. En mulig årsag er aterosklerose. Aneurismer kan briste og forårsage livstruende indre blødninger.
For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, andre mulige farer ved højt blodtryk er som følger:
1. Skader på arterierne
For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, det øgede pres af blod flyder gennem dine arterier gradvist kan forårsage en række problemer som arterie skader og indsnævring. Forhøjet blodtryk kan skade cellerne i blodårerne 'inderfor, såsom åreforkalkning, eller åreforkalkning. Fedt fra din kost indtaste din blodbanen, passere gennem de beskadigede celler og indsamle at starte åreforkalkning. Disse ændringer kan påvirke arterier i hele kroppen, blokerer blodtilførslen til dit hjerte, nyrer, hjerne, arme og ben. Skaden kan forårsage mange problemer, herunder brystsmerter (angina), hjerteanfald, hjertesvigt, nyresvigt, slagtilfælde, blokerede arterier i dine ben eller arme (perifer arteriel sygdom).
2. Skader på dit hjerte
For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, kan ukontrolleret højt blodtryk skade dit hjerte i en række måder, såsom: koronararteriesygdom, forstørret venstre hjerte, hjertesvigt.
3. Skader på din hjerne
For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, din hjerne er afhængig af en nærende blodforsyning til at fungere korrekt og overleve. Men højt blodtryk kan forårsage flere problemer, herunder: forbigående iskæmisk anfald (TIA), slagtilfælde, demens, mild kognitiv svækkelse og så videre.

For kronisk nyresygdom (CKD) med hypertension, bør du være meget opmærksom på disse risici, der er nævnt ovenfor.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: