2015年6月4日星期四

Creatininniveauer til dialyse

Hvad er det kreatinin niveau dialyse? Forskellige lande har forskellige serumcreatininniveauer. Forskellige nyresygdomme har forskellige kreatinin niveauer også. I denne passage, vil vi forklare det for dig.
For det første, som for creatinin, vil vi introducere to enheder: mg / dl og pmol / L til at udtrykke mængden af ​​serumkreatinin. Med andre ord kan vi bruge forskellige måder eller enheder til at udtrykke graden af ​​kreatinin. Satsen mellem dem er 88,4. For eksempel, hvis en persons kreatinin er 1,0 mg / dL, vi kan også sige, at niveauet er 88,4 pmol / l. Det normale spektrum af serumkreatinin er 45-104 pmol / l.
For det andet, i de fleste lande i verden, er patienterne nyresygdom foreslået at tage dialyse, når serumkreatinin er så høj som 450 pmol / L for kreatinin er en stofskifte, som er giftige og lang tid tilbageholdelse i blodet vil gøre skade til kroppen. I Kina, hovedsagelig nyresygdom tager ikke dialyse, indtil den er så høj som 707 pmol / L, hvori, folk er blevet i uræmi fase. Men i Kina, er der også nogle patienter nyresygdom begynder at tage dialyse når serumkreatinin er mere end 300 pmol / L.

For det tredje, Diabetisk nefropati er en undtagelse. Når deres serum kreatinin er mere end 300 pmol / l, er de foreslog at tage dialyse. Diabetisk nefropati kan generelt inddeles i fem faser. Højt blodsukker kan gøre hele blod i højt glucoseindhold tilstand. Det samme gælder i nyrerne. Den renale glomerulus vil være i høj perfusion, høj filtrering tilstand, hvilket vil skade den renale glomerulære membran. Desuden kan det høje niveau af sukker i original urin i nyretubuli stimulere den renale tubulære epitelceller og føre til sklerose af epitelceller.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: