2015年6月11日星期四

High Creatinin Level og lav hæmoglobin niveau

High Creatinin Level og lav hæmoglobin niveau
Kreatinin er en slags toksiner kommer i stand i menneskekroppen og bør udledes fra kroppen gennem filtrering af nyren. Så serumkreatinin er et vigtigt indeks, som kan vise nyrefunktionen i en vis grad. Generelt, det normale interval for serumkreatinin er 44-103 pmol / l.
Lav hæmoglobin betyder lav hemochrome, som er en vigtig indeks, som kan vurdere, om folk er i utilstrækkelige anæmi. På grund af alle slags faktorer, hemochrome er lav i blodet, som kaldes anæmi. Når serumkreatinin er høj, eller når patienterne lider af nyresygdom, kan patienter har lavt hemochrome. En detaljeret begrundelse er som følger: (Mere information om High Kreatinin niveau og lav hæmoglobin (HB) i PKD og Can lav hæmoglobin Årsag High Creatinine)
Anæmi forårsaget af høj kreatinin eller vi kan også sige forårsaget af nyresygdom kan opdeles i følgende tilfælde.
1. manglen på EPO
Mere end 90% af EPO genereres i nyrevæv. Der er ingen tvivl om, at nyresvigt er den vigtigste årsag, som kan forårsage anæmi. Generelt, jo mere alvorlig nyrerne er, jo mindre EPO være.
2. væksthæmmende faktorer af røde blodlegemer
I uræmi trin, vil der være nogle materialer, som kan inhibere dannelsen af ​​røde blodlegemer, hvilket kan påvirke renal anæmi. På nuværende menes det, at der er mindst 4 slags inhibitoriske faktorer.
3.Den levetid af røde blodlegemer er kort.
På nuværende tidspunkt har mange forskere i marken nyresygdom bevist det i klinikken. Det menes generelt, at den forkortede levetid af røde blodlegemer er forårsaget af faktorer ud af celler undertiden.
4. miste blod.

I slutstadiet af nyresygdom, vil omkring 25% af nyresygdom patienter med kronisk har indlysende blod tabt, hvilket kan forværre anæmi. Den vigtigste årsag er, at funktionen af ​​blodceller er blokeret, som fører til blødning i fordøjelseskanalen og hud.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: