2015年6月4日星期四

Kan Ketosteril Treat nyresygdom?

Mange nyresygdom patienter surfer på internettet, om ketosteril kan behandle nyresygdom. Ketosteril er en slags vestlig medicin, som kan spille roller i nogen grad i behandling nyresygdom.
Ketosteril primært anvendes til behandling af patienter med nedsat nyrefunktion. Når det er taget, bør det være sammen med lavt proteinindhold kost, som kan anvendes til at forhindre skader forårsaget af metabolisme forstyrrelse af protein.
Ketosteril kan lindre azotæmi, forbedre metabolisk acidose, forsyning nødvendig aminosyre, forbedre metabolismen af ​​proteinuri, reducere insulinresistens, forbedre metabolismen af ​​sukker, forbedre aktiviteten af ​​lipase, forbedre metabolismen af ​​fedt, sænke høje fosfor i blodet , forbedre lavt calcium i blodet, udlede sekretionen af ​​proteinet og dermed forsinke udviklingen af ​​kronisk nyresygdom.
Doseringen er som følger:
Patienter med nyresvigt er forpligtet til at tage det tre gange om dagen og 4 til 8 piller hver gang. Det er taget i løbet af måltidet. Efter at have taget ind, kan patienter føle sig fuldt ud til en vis grad.
Følgende punkter skal være opmærksom på:
For det første er nyresvigt patienter, som har Hypercalcæmi og forstyrrelse af aminosyre katabolisme forbudt at bruge den. For det andet kan ketosteril ikke anvendes sammen med anden medicin, som indeholder calcium. Sørg for, at tilstrækkelig energi kan leveres på samme tid. Desuden under processen, niveauet af calcium skal monitoreres nøje.
I klinikken kan ketosteril virkelig godt af den stigende af blodplasma protein og vedligeholde ernæring tilstand. Men hver mønt har to sider. Det samme gælder for ketosteril. Ketosteril kan også føre til Hypercalcæmi og uorden aminosyre metabolisme.
Da ketosteril har bivirkninger, og har så mange kontraindikation, er der en bedre behandling metode? Absolut. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan behandle nyresvigt fundamentalt, reparere beskadigede iboende celler og har ingen bivirkninger.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan fremme blodcirkulationen og opløse stasis i blodet, hvilket skaber en klarere indre miljø. For det andet, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy indeholder mange aktive og nærende stoffer, som kan reparere de beskadigede iboende celler og forhindre proteiner og røde blodlegemer, osv lække ud fundamentalt. Efter mere end et måneders behandling på hospitalet, bør patienter med nyresvigt anvende Micro-kinesisk medicin Osmotherapy for en anden mere end 3 måneder for at konsolidere effekten. Så den samlede behandling kan tage 4 måneder.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: