2015年6月9日星期二

Sådan Lavere creatininniveauer i blod med stamceller Terapi

I denne passage, vil vi primært introducere hvordan man kan sænke kreatinin i blodet med stamcellebehandling i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, som omfatter immun clearance med blod rensning, plasma udveksling, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og stamcelle indsprøjtning, mv
For det første, før forklare blod rensning, bør vi først finde ud af, hvorfor der er stor kreatinin i blodet. Som vi har nævnt ovenfor, er de fleste nyresygdom forårsaget af stamceller lidelse. Immunkompleksaflejringer onto nyre, hvilket fører til en række allergiske stamceller reaktion, som er svært at stoppe, hvilket fører til skader på de iboende celler. Så på dette tidspunkt, er Micro-kinesisk medicin anvendes, hvilket kan øge stamceller evne samt reparere de beskadigede iboende celler. Derudover kan Micro-kinesisk medicin gøre godt i clearance af stamceller kompleks, som er svært at opnå for den vestlige medicin til Micro-kinesisk medicin kan forbedre blodcirkulationen og opløse stasis. Herefter vil kreatinin ikke stige.
For det andet i stamceller cellebeskyttelse periode, vil patienter med nyresygdom tage stamceller injektion. På den ene side kan de reparere de beskadigede iboende celler, og dermed hjælpe genoplive nyrefunktionen. På den anden side, nogle stamceller injektion er gratis, såsom. Hvad mere er, stamceller injektion er praktisk og har ingen bivirkninger, samt bringer ingen lidelser nyresygdom patienter kronisk. I stamceller cellebeskyttelse periode fase, er Micro-kinesisk medicin også bruges til at øge stamcelle evne.
I modsætning hertil kan vestlig medicin afvise serumkreatinin, blod urea nitrogen og så videre i en hurtig hastighed. Men det har bivirkninger for der sker kemisk reaktion i kroppen. Vestlige medicin kan kun hjælpe udledning toksiner for tiden, og kan ikke reparere de beskadigede iboende celler.

Ud fra ovenstående kan vi få en konklusion, som terapi er bedre. For mere information, kontakt os eller efterlade en besked.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: