2015年6月4日星期四

Traditionel behandling for Lupus nefritis

Som for Lupus patienter, behandlingen er forskellig i forskellige individuelle huld og sygdom tilstand. Men uanset hvilken form for behandling er taget, er målet det samme, der er at inaktivere lupus faktor, og lindre anlagt af denne sygdom smerter. Behandlingen af ​​Lupus nefritis bør være baseret på patientens kliniske symptomer, bibliotek resultater og nyrebiopsi resultater. Traditionelt er følgende metoder almindeligt vedtaget under den kliniske behandling.
Som for patienter med let SLE, men med immunoserology abnormitet, kan NSAID medicin tages for at lindre de kliniske symptomer, hvis deres urin testresultater er normalt og glomeruli er normal eller kun har lette skader under biopsi resultater. I dette tilfælde er glukokortikoid eller cytostatika ikke almindeligt anvendt, men regelmæssig og tæt observation på sygdom betingelse er nødvendig. Resulterer den urin test er ikke normal, og glomeruli omdrejningspunkt segmental membran spredning samt segmental nekrose og halvmåne kan findes ved nyrebiopsi, glukokortikoid i små eller midterste dosis kan tages og cytotoksiske midler kan også tages rationelt.
For patienter med alvorlig SLE ledsaget af akut nefritis syndrom eller progressiv nephritis syndrom, standard hormonbehandling samt CTX eller methylprednisolon bør tages, hvis diffusiv proliferativ glomerulonephritis eller seglformet glomerulonephritis, ledsager med nyrefunktion gradvis nedgang kan findes. Hvis ovennævnte metode er ikke så effektiv, plasmaferese overvejes. Hvis akut nyresvigt eller høre fiasko opstår, er det nødvendigt dialyse for patienterne at redde deres liv.

Immunoadsorption er en god metode til at til Lupus nephritis patienter, som også kan lindre relaterede symptomer effektivt. Ifølge forskellige individuelle krop tilstand og sygdom tilstand, vil behandlingen også være forskellige for hinanden for at sikre hver patient kan få en relativ god effekt. Hvis du lider Lupus nefritis og du ønsker at blive behandlet effektivt, kan du sende din lægeerklæring til mig eller kontakt os online. Vores læger og eksperter vil tilbyde deres forslag baseret på din individuelle huld.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: