2015年6月17日星期三

Hyperkolesterolæmi i Renal Disease

Hvad vil der ske, hvis hyperkolesterolæmi vises i patienter med nyresygdom? Vil nyresygdom årsag hyperkolesterolæmi? Hvad er forholdet mellem hyperkolesterolæmi og nyresygdom?
1. Hvordan nyresygdom forårsage hyperkolesterolæmi?
Påvirket af renal fibrose degeneration, er den renale glomerulære filtration barriere beskadiget. En stor mængde plasmaprotein er tabt i urinen, hvilket fører til forekomsten af ​​hypoproteinæmi. Mennesket har en hel selvregulerende mekanisme. Når plasmaet tabte til en unormal område, vil mennesket justere kompensation for leveren, og begynde processen og kombinationen af ​​protein for at tilføje de tabte proteiner. I dette tilfælde, lever kombinerer overdreven lipoprotein, hvilket fører til, at lipoprotein er transfunderet til Blod. I dette tilfælde, hyperkolesterolæmi som er forårsaget af det tabte af store mængder af protein bliver en realitet.
2. Hvordan hyperkolesterolæmi indflydelse nyresygdom?
Som vi ved, når nyre problem finder sted, skal der være utilstrækkelig blod og ilt i kapillærerne, hvilket vil føre til sklerose af kapillærer i lang tid. I dette tilfælde, hvis hypercholesterolæmi finder sted, vil det forværre nyre kapillar sklerose og fremskynde nyreskader.
Hvad skal vi gøre, hvis vi begge har hyperkolesterolæmi og nyreskader? Vi skal først sænke niveauet af hypercholesterolæmi. Terapi vi kan vælge, er som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Det indeholder aktive stoffer, som er indvindes fra naturlige urter og kan forbedre blodcirkulationen, herunder mikro-blodcirkulationen. For det andet kan den effektive medicin hjælpe opløse blod stasis og aflade dem ud og derved mindske niveauet af hypercholesterolæmi fundamentalt.

Efter niveauet af hypercholesterolæmi slå normal, vil der være et renere indre miljø til reparation af de beskadigede iboende celler i nyren. I denne tilstand, kan vi anvende Micro-kinesisk medicin en gang mere, de effektive lægemidler af der kan reparere de beskadigede iboende celler i nyrerne, således medvirke genopbygge nyrefunktionen. For mere information, kontakt os venligst online eller efterlade en besked. Vi er glade for at tjene.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: