2015年6月4日星期四

Albumin i urin i Nyresygdom

Albumin betyder meget i kronisk nyresygdom (CKD). Læs om at vide mere om det.
Med sunde nyrer, folk har næsten ingen albumin i urinen. Mængden er mindre end 20 mg / l. Det er grunden til, at det er også kendt som mikroalbumin.
Betydning af albumin i urinen
Hvis du opdager, at du har albumin i urinen, mængden af ​​som er mellem 20 mg / l og 200 mg / l i mikroalbumin eksamen, du har allerede haft albuminuri. I dette tilfælde, hvis du gør fælles urintest, nemlig urinanalyse, vil du opleve, at din protein i urinen er negativ (-) eller negative og positive (+ -). På dette stadium, da korrekt og rettidig behandling, kan din nyresygdom blive helbredt. Dette skyldes, at denne fase er en tidlig fase og beskadigede glomeruli kan repareres grundigt.
Albumin i urinen over 200mg / l betyder, at store mængder af albumin lækager fra dit blod i urinen. I urinanalyse, protein shows + +++. Stor mængde af protein i urinen dåse sandsynlig årsag hypoproteinæmi. Og fortsat udsivning af protein surly yderligere kan skade nyrerne. Ubehandlet eller dårligt behandlet, er det i sidste ende fører til at ende nyresvigt, også kendt som uræmi.
Behandling af albuminuri
Også, albuminuri er et tegn på blodkar problem. Det er ofte betragtes som tidlig indikator for kronisk nyresygdom og / og blodkar problem. Lækage af mikroalbumin betyder renale funktionelle celler er beskadiget af nogle årsager. Funktion ændringer med struktur, mister så renale funktionelle celler dens funktion gradvist.
Med hensyn til behandling af albumin i urin, der er mange medicinske metoder. Steroider anvendes ofte i vestlig medicin. Steroider er effektive og har hurtig reaktion i kort periode. Men steroider undlader at reparere beskadigede nyre funktionelle celler, så steroider ikke kan helbrede albumin i urin grundigt. Når du fange en forkølelse eller blive smittet, har du albumin i urin igen. Dette forværres uden tvivl denne nyresygdom, at sætte dig i høj risiko for kronisk nyresvigt.

I mellemtiden, er kinesisk medicin også hyppigt anvendt. Kinesisk medicin har ikke hurtig reaktion som vestlig medicin gør, men det kan grundigt albumin i urinen. Hvis du gerne vil vide mere om kinesisk medicin, så skriv til mig.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: