2015年6月12日星期五

Hvad er kronisk nyresygdom Symptomer

Kronisk nyresygdom, kan en generel betegnelse for de fleste nyresygdomme i verden inddeles i 5 trin i klinikken på grundlag af GFR, som er en forkortelse for glomerulære filtrationshastighed. Denne form for klassificering accepteres af mange mennesker rundt omkring i verden. I Kina er der også en slags klassificering på grundlag af serumkreatinin for kronisk nyresygdom, som kan inddeles i 4 slags: kompensation stage, dekompensation stage, tidlig fase af nyresvigt og slutstadiet af ægte fiasko.
Fra navn, kan vi vide, at i erstatningen fase, serumkreatinin er normalt. I denne fase, patienter generelt har ingen symptomer, eller de kan kun føle svaghed, ømhed i taljen, og øget urin om natten.
I discompensation scenen, serumkreatinin er 133-442 pmol / l. I denne fase, patienter føler dårlig appetit, let anæmi og let acidose.
I den tidlige fase af nyresvigt, serumkreatinin er 442-707 pmol / l. I denne fase, bliver de ovenfor nævnte symptomer mere indlysende.
I fremskredent stadium af nyresvigt, serumkreatinin er mere end 707 pmol / l. I denne fase, begynder patienterne at have hjertesvigt, høj K, blødning i fordøjelseskanalen, barrierer i nervøse centralis, og så videre, som endog truer patienternes liv.
Her vil nogle mennesker blive forvirret, hvorfor serumkreatinin ikke er høj i kompensation scenen. (Hvordan man kan reducere højt Kreatinin i blodet) Det skyldes, at erstatningen evne renal glomerulus. Det betyder, at i gerning, der er nogle beskadigede nyre glomeruli og i dette tilfælde bør serumkreatinin være høj. Men vores andre normale nyre glomeruli kan gøre mere arbejde for at erstatte deres arbejde. De kan gøre mere for at opretholde en normal vifte af serumkreatinin.
I Kina kan nyresygdom også kaldes en tavs sygdom for mange patienter gå til hospitalet, når de er i uræmi scenen for de ikke kan føle nogen symptomer eller ubehag i dagligdagen. I virkeligheden, i erstatning fase, der er skader, og der faktisk eksisterer forskelle i urinen som protein i urinen, mikroskopisk hæmaturi, etc. Så rettidig diagnose er ikke kun nødvendigt, men også kritisk.

Folk er foreslået for at tage eksaminer på blod og urin mindst én gang om året, som kan hjælpe med at finde ud af de minimale symptomer i kronisk nyresygdom.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: