2015年6月21日星期日

Hvordan at vide, nyrefunktion

Nyrer er vigtige ekskretionsorganerne, og de kan bortfiltrere uønskede stoffer og holde og opsuget nødvendige stoffer. Med faldet nyrefunktion, vil nogle giftstoffer ophobes i kroppen, hvilket vil gøre reverse påvirkninger og endda sætte kroppen i risikoen for dødsfald. For at undgå dårlig indflydelse, er det nødvendigt at vide, hvor godt nyrerne fungerer, og hvor meget nyrefunktion starter.
Hvordan at vide nyrefunktion?
Nyrer har funktioner af filtrering og reabsorption. For at vide, hvor godt nyrerne fungerer, er et stof, som hverken kan secerneres eller reabsorberes af nyrerne nødvendig. Kreatinin er et metabolisk produkt, når musklerne er aktive, og det hverken kan secerneres eller reabsorberes af nyrerne. Urea er en pause ned produkt af protein og ikke kan udskilles af nyrerne. Både kreatinin og urea er fuldstændigt udskilles af nyrerne. Imidlertid kan måling af urinstof ikke give en meget nøjagtig resultat af nyrefunktionen siden renale rør vil udskille nogle urinstof. Sammenlign med måling af urinstof, måle kreatinin kan give os mere korrekt information om nyre funktioner.
Som kreatinin har et tæt forhold til muskler. Som et resultat, muskulære mennesker er sikker på at have mere kreatinin. Udover, kreatinin er en metaboliske produkter og metabolismen i forskellige aldre også forskellige, derfor, alder faktor bør tages i betragtning. Realisere mange faktorer, forventes GFR at evaluere nyrefunktionen. GFR involverer mange faktorer, såsom serum-kreatinin, alder, køn, race. Så kan tage GFR som screening test af nyrefunktion give mere præcise oplysninger om nyrerne.
Andre forsøg nødvendige?
Når din GFR er under det normale niveau, er der sandsynligvis noget galt med dine nyrer. At få et nærmere kig på dine nyrer og finde ud af den underliggende årsag, du må hellere gå til se en nephrologist eller en ekspert. Dette kan indebærer med nogle andre tests, såsom ultralyd, CT eller MR-scanning og biopsi. Når nyresygdom er diagnosticeret, at behandle tidligere, er det rigtige valg. Ethvert spørgsmål, email mig.
Nu Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er hjælpsomme for for nyre function.It base på kinesisk Medicine.Where kan finde Micro-Chinse medicin Osmotherapy? Det i Shijiazhuang nyresygdom Hospital.

Hvis du har spørgsmål om nyrefunktionen, kan du e-mail mig.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: