2015年6月10日星期三

Hvordan man behandler High Kreatinin

Kreatinin er et stofskifte, der kommer i er fra muskler og mad. Creatinin kommer ud af kroppen efter filtrering i nyrerne og derefter udledes i urinen. Så i normal tilstand, omfanget af serumkreatinin er mindre end niveauet på urinen. Men hvis nyren er beskadiget, filtreringen funktion vil blive afvist i overensstemmelse hermed, hvilket fører til øget indhold af kreatinin i urinen.
Skadevirkningerne af høj kreatinin
Lang tid høj kreatinin i blodet, vil føre til en række skader. For det første vil en stor mængde af toksin i kroppen skade røde blodlegemer, hvilket fører til anæmi vinder. For det andet vil det også føre til forhøjet blodtryk. For det tredje, med tilbagegangen i nyrefunktion, vil patienterne udvikle sig til nyresvigt eller endda fremskredent stadium af nyresvigt: uræmi scenen.
Behandl efter høj kreatinin niveau
Hvis kreatinin er så høj som 450 pmol / l, er patienter med kronisk nyresygdom (CKD), foreslog at tage dialyse først og derefter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og derefter Immunterapi. For når serumkreatinin er så høj som 450 pmol / L, betyder det, at nyresygdom patienter med kronisk er kommet ind nyresvigt fase.
For det første dialyse vedtaget. I medicin, dialyse er en proces til fjernelse af affald og overskydende vand fra blodet, og bruges primært til at give en kunstig erstatning for tabt nyrefunktion i mennesker med nyresvigt. Ved dialyse, kan vi udlede toksiner i kroppen, som kan lindre symptomer såsom hovedpine, anæmi, opkastning, og så videre. Sidst men ikke mindst, kan dialyse også levere et godt miljø for Micro-kinesisk medicin program.
For det andet er Micro-kinesisk medicin anvendt. Som vi nævnte i ovenstående, når serumkreatinin er høj, betyder det, at der skal være skader i nyrerne. Stedet ligger i den renale glomeruli. Kun når vi reparere beskadigede iboende celle, kan nyrerne struktur genopbygges. Så vi bruger Micro-kinesisk medicin på dette tidspunkt. Det indvindes af retsmidler af naturen, som indeholder nærende og aktive materialer, og dermed reparere de beskadigede iboende celler og forbedre utilstrækkelige blod og ilt i nyrerne.

For det tredje kan kronisk nyresygdom med høj kreatinin i blodet også vælge Immunterapi hvis kreatinin er ganske høj, hvilket fører til store mængder af nekrotiske iboende celler i kroppen. Stamcelle terapi kan differentiere til forskellige celler i kroppen behov efter de er sprøjtes ind menneskelige krop. Derudover kan det også øge immunsystemets evne.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: