2015年6月27日星期六

Regelmæssig Urin Checkup Vigtigt i Nyre Care

Regelmæssig urin checku eller urinanalyse (eller laboratorietest af urin) er den enkleste og billigste måde at finde ud af, om en person har en nyresygdom.
"Tidlig påvisning af nyresygdom kan være crtical," siger Dr. Hazel Yadao Oro, nephrologist. Nyre har kompensation evne, hvilket betyder, at selv nogle nyre enheder er beskadiget, kan andre gøre mere arbejde, såsom filtrering, hvilket stopper kreatinin stiger. Imidlertid har skader i nyrerne virkelig finder sted. Først når skaden er næsten halvdelen vil serumkreatinin niveau stige (Mere om High Kreatinin Level). Så nogle gange, hvor nogle patienter kommer til at se en læge, lægen fortæller ham, at han er kommet i slutstadiet af nyresygdom. Kreatinin er et stofskifte waster fra muskler, som skal udledes ud af kroppen truget renal glomerulær filtration membran til i membranen er der pore. Men når nyre er beskadiget, membran vil også skade, som fører til pore smallere så kreatinin vil ophobes i kroppen.
Nyre sygdom er den 10. hyppigste dødsårsag og fjerde hyppigste årsag til morbiditet i Filippinerne. Mest udsatte er mennesker med højt blodtryk, diabetes eller en familie historie af nyresygdom, såsom polycystisk nyresygdom, arvelig sygdom. Nyrerne er to vitale organer, der holder blodet rent og nyresygdom kan detekteres via urinanalyse.
hvordan man kan opdage nyresygdom tidligt?
Hvordan man tester?
"Hvis en person er sukkersyge eller forhøjet blodtryk, bør han eller hun har deres blodsukker overvåget og det er vigtigt også at tjekke blodets kreatininniveauer," Oro sagde. For eksempel, når nyren er skader i urinen, der kan forekomme protein, røde blodlegemer i urinen.

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, har vi en Immunotherapyatic eksamen i både blodprøve og urin-test, som kan hjælpe test tidlig nyreskade. Urinanalyse normalt indeholder test om protein, sukker, røde blodlegemer, hvide blodlegemer, bilirubin, urobilinogen, pH-værdi, andel, nitrit, og så videre. Disse tests kan hjælpe os med at identificere, om der er urinvejsinfektioner læsioner, diabetes, og så videre. Velkommen til at konsultere.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: