2015年6月4日星期四

Traditionel Kirurgi for nyrecyste

Der er primært to måder at behandle nyrecyste over hele verden med vestlige medicin, siger, laparoskopisk nyrecyste Afskalning, og
Perkutan Aspiration og alkohol Sclerotherapy. I dag, den sidstnævnte er udbredt som en traditionel behandling for renal cyste. Her vil vi indføre denne behandling for dig, og lad os kalde kirurgi som Punkterfri for nemheds skyld.
Først har vi brug for at kende fordelene ved denne Punktering kirurgi. Denne punktering sker under vejledning af ultralyd, og det groft refererer til at have en punktering af nyrecyste og derefter injicere absolut alkohol at gøre cyste skleroserede. På denne måde kan trykket omkring cyste effektivt frigivet eller elimineres, og blodet vil flyde jævnt i nyren, så nyrefunktion vil genvinde en vis grad. På mellemtiden, er det tilgængeligt til forebyggelse af infektion, blødning og materiedannelse i cyste. De mest åbenlyse fordele ligger i den bekvemme håndtering af kirurgi, mindre beskadigelse af væv, mindre smerte til de syge og den gentagne anvendelse. Derfor er denne Punkterfri kirurgi er den mest almindelige metode til behandling nyrecyste i verden nu.
Ulemperne er imidlertid nøje følge. Det mest iøjnefaldende punkt er den høje tilbagefald af cyste efter operationen, så det er bare en slags improviseret faktisk. Næsten alle cyste vil fortsætte med at vokse efter denne punktering, og denne operation skal ske igen og igen.
Der er også nogle komplikationer og bivirkninger under Puncture kirurgi.
1. traumer er indlysende og vil bløde alvorligt. Opsvinget altid tager lang tid, og tilbagefald er for let at se.
2. Efter operationen, kan der være discomfortable følelse i lænden område, og infektion, højt blodtryk og endda nyre læsioner kan vises.
3. Hæmaturi. Mikroskopisk hæmaturi næsten forekommer i alle tilfælde, men det vil opløses adskillige dage senere. Sommetider brutto hæmaturi vil også besvære den syge og med tiden forbi, det ændrer automatisk ind mikroskopiske én.
4. Meget lejlighedsvis hæmatom vises.

På nuværende tidspunkt, denne Punktering kirurgi er meget almindeligt anvendt i verden, og mange læger mener, at der ikke er andre valg til behandling af renal cyste ud over Perkutan Aspiration og alkohol Sclerotherapy. Selv om det har mange bivirkninger samt risici, er det stadig knyttet meget vægt på. Men ingen måde i den vestlige medicin ikke, at der ikke er nogen effektiv behandling i kinesisk medicin. Faktisk kan vi ikke garantere alle cyste kan blive afskåret ved kinesisk medicin, men cyster kan skrumpet åbenbart og i det mindste være forhindret i yderligere vækst. Hvis du vil vide mere om den kinesiske medicin i behandling af renal cyste, er du velkommen til at tale med konsulenten online eller efterlade en besked til mig.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: