2015年6月21日星期日

Symptomer på Tidlig Renal Mangel

Renal Mangel, eller nyreinsufficiens, også kaldet som nyresvigt, beskriver en medicinsk tilstand, hvor nyrerne ikke helt udskille affald og giftstoffer krop ud af kroppen fra blodet. I denne tilstand, hvad kan vi gøre? Denne artikel vil diskutere terapi for Renal mangel.
Nedsat Mangel er kendetegnet ved et fald på glomerulære filtrationshastighed (GFR). Problemer ofte stødt på i nyrelidelser omfatter unormale væskestande i kroppen, overmeget syre niveauer, unormale niveauer af kalium, fosfat, etc.
Tidlige stadier af kronisk nyreinsufficiens normalt henvise til stage1 og stage2 Renal Deficiency, og her har vi fokus på de inspektioner af den tidlige fase 1 og fase 2 nyreinsufficiens.
Normalt er der ingen eller kun få fysiske symptomer, som du kan mærke i etape 1 og etape 2 Renal mangel. Dog kunne nogle symptomer blive vist i de relaterede inspektioner.
Blodprøve
Blodprøve regel vil vise abnormiteter og de vigtigste er den let forhøjet serumkreatinin. Med den tid, at serum-kreatinin er forhøjet, sædvanligvis personen har mistet 50 procent af hans eller hendes nyrefunktion.
Urinanalyse
Den vigtigste urin abnormitet, der vil vise en nyresygdom er tilstedeværelsen af ​​protein eller blod. Hvad enten protein eller blod vises, er den yderligere undersøgelse er nødvendig for at gennemføre for at gøre fastslå de bagvedliggende årsager. Men blodet eller protein i urinen ikke betyde reelle grad af din nyreskade.
Blodtryk
Nogle mennesker vil vise højt blodtryk, når de er i den tidlige fase af Renal mangel. Nogle nyresygdomme kan have symptomer på højt blodtryk i den tidlige tidspunkt.
Nyresygdom er mere og mere almindeligt, Vi er nødt til behandling for Nyre Disease.Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang nyresygdom hospital kan behandle nyresygdom.

Ovenstående er den grundlæggende introduktion af symptomer i begyndelsen nyreinsufficiens. hvis du har mere tvivl, skal du kontakte os online venligst.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: