2015年6月23日星期二

Sådan diagnosticere kronisk nyresygdom Tidligere

Sådan diagnosticere kronisk nyresygdom tidligere? De fleste nyresygdomme er latente, som ikke kan diagnosticeres i den tidlige fase. Der er dog nogle tidlige signaler, som kan tyde på skader i nyrerne, der går som følger:
1. ødem eller hævelse i øjenlåg eller underekstremiteterne
Den vigtigste funktion af nyren er at opretholde balancen af ​​vand og salt i kroppen. Så når der er skader i nyrerne, skal der være ødem eller hævelse, som er indlysende. Folk, der har ødem alle skal gå til har en test. I løbet, så glem ikke at have en urintest, såsom hvide blodlegemer, røde blodlegemer og nyrefunktionen test såsom kreatinin, urinstof syre og blodurinstofnitrogen. Du havde bedre har urintest mere end 2 gange.
2. lændesmerter eller sur
De fleste nyresygdom patienter ikke har lændesmerter eller sur selv i slutstadiet af nyresygdom. Men nogle af dem har det i den tidlige fase. Så kan du gå til hospitalet og få en test om urin og ultralyd test, hvis du føler dig lændesmerter eller sur.
3. højt blodtryk eller hypertension
Højt blodtryk, også kaldet hypertension har tæt forhold til nyreskader. Højt blodtryk i lang tid kan føre til nyreskader og nyresygdom igen kan føre til forhøjet blodtryk. Mennesker med forhøjet blodtryk skal du have regelmæssig urin og mikroalbumin test og dem med nyresygdom du teste blodtryk hver dag.
4. urin beløb og urin farve
Hvis urinen ser rødlige eller skummende eller stigninger på beløb især om natten, betyder det, at der er skader i nyrerne måske.
5. unormal urintest
Proteinuri, hæmaturi, støbt urin, hvide blodlegemer urin, sukker i urinen, alle disse indikerer skader i nyrerne.
6. høj kreatinin
Kreatinin er et indeks, der afspejler nyrefunktionen. Den allergiske grad er ikke høj. Så når serumkreatinin er høj, betyder det, at skader i nyrerne er en masse. I dette tilfælde skal vi have opfølgning og have yderligere test.
7. unormal nyre billede test

Shrinkd nyre eller størrelse kløften mellem højre nyre og venstre nyre både angiver parenkym skader i nyre, såsom nyre cyster eller urin barriere.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: