2015年6月4日星期四

Generel behandling for Nyre cyste

Nyre cyste er altid fundet ved en tilfældighed, når du har en rutinemæssig undersøgelse på hospitalet. Så mange syge med nyre cyste ikke indse, at de har en sådan form for cyste sygdom. Hvis nyrerne cyste efterlades uden behandling, kan det forværres i kronisk nyresvigt omsider. Ikke desto mindre er der alvorlig nyre cyste sjældent set.
Nyre cyste er en slags cyste sygdom, og som regel det kan opdeles i simple nyre cyste og komplekse nyre cyster. Faktisk er den dårlige resultat af simpel nyre cyste er ondartet cyste, og også i tilfælde af polycystisk nyresygdom, vil kronisk nyresvigt forekomme.
Hvis du lider af simpel nyre cyste, kan du ikke engang kender eksistensen af ​​din cyste i nyre, fordi når cyste er lille, vil du ikke have nogen følelse af det. Når du har en test, og cyste kan påvises. Læger vil foreslå dig at have andre tests for at få en nøjagtig diagnose, såsom ultralyd eksamen. Derefter kan du spekulerer på, hvordan man behandler cyste. Altid vil lægerne fortælle dig, at når cyste er lille, og du kan ikke føle noget ubehag, kan cyste blive bare endsige, og ingen særbehandling skal gøres. Dog vil cyste vokse vedvarende, og så skal du begynde at føle smertefulde i lænden, især i nyrerne regionen, og nogle gange vil du også finde blod i urinen. Så du er klar over sygdommen forværres konstant, og du er ved at søge behandling. Når du spørger din læge, de vil svare dig med en rolig stemme og fortælle dig er der ingen effektiv behandling, og hvis din cyste er virkelig alt for stor, kan du få en operation for at skære det ud. Desuden vil de også nævne, at cyste vil fortsætte med at vokse efter at være skåret af operationen, men intet andet valg for denne nyre cyste. Hvad der er værre, kan nyrerne cyste være maligne i nogle tilfælde, så på det tidspunkt måske nefrektomi er uundgåelig.
Hovedsagelig, flere måneder senere, efter at du har punktering kirurgi til at afskære nyrerne cyste, vil du begynde at få lændesmerter igen siden cyste vokser uden stop. Efter at have lidt under kirurgi for flere gange, kan du være på et tab til sidst.

I vores hospital, punktere kirurgi er ikke den eneste metode til behandling af nyre cyste, og hvis du er interesseret i kinesisk medicin, er du velkommen til at tale med konsulenten online eller efterlade en besked til mig.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: