2015年6月4日星期四

Behandling af kronisk Nefritis

Patienterne på kronisk nephritis vise disse karakteristika hvilende angribende, længere varighed og langsommere fremskridt. Et mindretal af symptomerne på akut glomerulus nefritis ville, efter over et års Udskyd kontinuerligt, vendes gradvist ind i den kroniske glomerulus nefritis.
De kliniske manifestationer er featured af de forskellige grader af proteinuri, mikroskopisk hæmaturi, højtryk, ødem og skaderne af nyrefunktionen, etc.
På grund af det faktum at kronisk nefritis er en sygdom, der ikke er fuldstændig identisk i omdannelsen af ​​genet og patologi, så de kliniske manifestationer er ved at blive en helt forskel. De fælles træk for de kliniske manifestationer er: ødem, højtryk, symptomerne på CNS, det abnormitet i urintest såsom proteinuri osv, nyreinsufficiens, den Immunoterapeutisk manifestation (anæmi, appetitløshed, svaghed i funktionen af ​​assimilation, underernæring og jo mere tilgængeligheden af ​​den sekundære infektion etc.) og de komplikationer (hypoproteinæmi, hjertesvigt, den sekundære infektion i luftvejene og huden, ubalancen af ​​vand elektrolyt og acidose etc.). Bortset fra de ovennævnte almindelige manifestationer, nogle tilfælde er måske indlysende i ødem og nogle andre ville have træk af højt tryk og også er der tilfælde med kendetegnene for gentagen udbrud. I klinikken, er disse tilfælde inddeles i fem typer, de er almindelig type NS typen, hypertension type, blandet type og typen af ​​gentagne udbrud.
Behandling
1, General Behandling
Opholder sig i sengen er foreslået for disse patienter med symptomer på indlysende ødem, rigeligt proeinuria, rigelige brutto eller mikroskopisk hæmaturi, svær højtryk, hjertesvigt eller for dem, der generelt er i dårlige forhold.
For patienterne af lys ødem, jo ​​mindre proteinuri og ingen bemærkelsesværdig stigning i blodtrykket, er de rådes til at stå op og gøre nogle sportsgrene, og aktivitetsniveauet kunne øges gradvist efter behov.
2, Diurese
Den diurese bør styrkes for patienterne med bemærkelsesværdige ødemer og lægemidler, der anvendes kan være hydrochlorthiazid, spironolacton, triamteren eller furosemidum og så videre (være opmærksom på elektrolytbalancen). For patienter med hypoproteinæmi, kunne intravenøst ​​drop udføres for blodplasma, plasma albumin eller bloderstatninger.
3, Trykaflastning
Bør vedtages behandlingen med medicin trykaflastning for patienterne med kronisk glomerulus nephritis ledsaget af højt tryk.
4, Glucocorticoid og immunosuppressive Agent.
De er hovedsageligt anvendes i den type kronisk glomerulus nefritis og den generelle type med flere proteinuri og kunne også forsøgt ud til den type, som andre behandlinger ikke at hjælpe. Det tages for disse lægemidler er ikke egnet eller formodes at være forsigtig for de patienter, der allerede har de åbenlyse symptomer på nedsat nyrefunktion.
5, behandling med andre Farmakoterapi
Indomethacin, som de uspecifikke antiinflammatoriske lægemidler, kunne begrænse sammenhængen i blodcellerne og frigivelsen af ​​mediet af inflammation og derved begrænse reaktionsprocessen af ​​inflammation. Det kunne udelukkende anvendes i generelle type og anvendes dele med hormon i den type nefrose.
Dipyridamol har den virkning, hæmning af trombocytaggregation.
6, Den kinesiske traditionelle behandling
Ved at vedtage den kombinerede terapi i traditionel kinesisk og vestlig medicin, kunne den terapeutiske virkning forøges for kronisk nefritis. I henhold til behandlingen baseret på syndrom differentiering, de fleste af den almindelige type er Qi-Yin mangel og er foreslået for at forbedre Qi-Yin; Størstedelen af ​​nefrose type er milt-nyre Yang mangelfuld og rådes til Onyang Diurese; Den type højtryk er alle hepatorenalt Yin mangelfuld og bør næret nyren og Yin.

Den kroniske nefritis er med en lang varighed, så aldrig i dit liv til at søge en behandling i simple og små klinikker i stræder. Byrden af ​​nyre ville muligvis blive forværret i stedet, hvis medicinen uhensigtsmæssigt bruges. Så du må hellere tage en syImmunotherapyatic behandling på et hospital.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: