2015年6月11日星期四

Hvorfor BUN Level Stigning

Hvorfor BUN-niveau stige? BUN er en forkortelse for blodureanitrogen, hvilket er en endelig metabolisme af protein. Dette sker ud af kroppen gennem nyren. Det normale spektrum af voksne BUN er 3,2 ~ 7,2 mmol / L (9 ~ 20 mg / dl). Hvis undersøgelsen resultat er højere end 7,2 mmol / l, mener vi, at det er høj og lang tid højt blodurinstofnitrogen vil skade kroppen for det er stofskiftet affald efter alt, der skulle have været udledt ud af kroppen. Så hvis niveauet for blodureanitrogen er høj, er det i de fleste af tid, viser, at der er skader i nyrerne. På den anden side kan det også være forbundet med overdreven indtagelse af protein. Dernæst vil vi have en detaljeret forklaring.
1. For meget indtagelse af protein kan føre til forhøjet urea. I metabolismen af ​​protein, er NH3 og C02 produceret, som kombinere til urinstof i leveren. Generelt kan 1g protein metabolisere 0,3 urea. Desuden er forholdet mellem nitrogenindhold i urea og urea er 28/60. Vi kan også sige, at mængden af ​​kvælstof er næsten 50%. Men vi behøver ikke at være bekymret for den øgede niveau er midlertidig og efter resten af ​​nedsat indtag af protein, vil niveauet af BUN (carbamid) vende normal.
2. udleder evne nyre aftager, hvilket fører til øget niveau af BUN (High Level BUN). Nyren er et vigtigt organ, der udledes urinstof. Efter at være blevet filtreret ved nedsat glomeruli kan urea blive reabsorped i nyretubuli. Efter urinstof når nyretubuli, jo mere den hastighed urinere er, jo mere urinstof vil blive udledt ud af kroppen. Ud fra ovenstående kan vi finde ud af, at renal glomeruli og renale tubuli er de vigtigste nyrevæv som påvirker afladning af urinstof.

Ved nedsat glomeruli, der basilarmembranen som har porer. Gennem poren, kan små molekyler skal udledes. Men når nyrerne er beskadiget, porerne vil blive beskadiget og urea kan ikke udledes godt, hvilket førte højt blodureanitrogen i blodet.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: