2015年6月9日星期二

Er Kreatinin Over 200 Betyder nyresygdom

Nogle patienter med kreatinin over200 spørger, om deres situation er alvorlig og hvordan til at håndtere denne situation. Ifølge dette problem, jeg ønsker at give forklaringer.
For den gennemsnitlige folk i sunde forhold, deres normale værdier for serumkreatinin er mellem 40 til 120umol / l, så vi kan creatinin 200 eller højere niveau virkelig overskrider de normale niveauer.
Her vil jeg nævne de fire faser opdelt efter creatininniveauer.
● normal nyrefunktion: Cr40-120umol / l
● kompenserende fase af nyreinsufficiens: Cr133-177umol / l
● discompensation etape af nyreinsufficiens: Cr177-442umol / l
● nyresvigt stadium 442-707umol / L
Vi kan se, at kreatinin niveau på 200 eller derover er bare i den fase af discompensatory etape af nyreinsufficiens, betyder nyrerne er beskadiget eller der er en nyresygdom allerede?
Det afhænger normalt. Creatinin 200 eller mere ikke absolut betyder nyrerne er beskadiget eller der er en nyresygdom. Normalt løftning kreatinin er forårsaget af masser af grunde, se nedenstående:
Hvis patienterne har sådan fænomen som opvarmning, svedeture, eller faldet i drikkevand, meget mængde vandladning eller faldene af nedsat blodvolumen, kunne kreatinin niveau øges.
Den anden, hvis folk ikke er forsigtig i livet, og der synes træthed, dårlig hvile, eller livets detaljer er ikke opmærksom på, så kreatinin kunne også løfte.
Den tredje, hvis den person, blodtryk ikke kontrolleres godt, eller der er langsigtede eksistens af rigelige proteinuri ,. I dette tilfælde kunne serumkreatinin også løfte.

Så når patienterne har en høj kreatinin niveau, såsom 200 eller mere, bør de gå og se efter de virkelige årsager til hospitalet for at foretage visse den virkelige årsag. Men som regel, den vedvarende stigning i kreatinin niveau betyder normalt faldet af nyrefunktionen samt en mulig nyresygdom, så nødvendige eftersyn og rettidig behandling bør betalt meget opmærksomhed.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: