2015年6月6日星期六

Årsager til lav Kreatinin Level

Som vi nævnte før, kreatinin er metabolismen produkt af muskler og når nyrefunktionen er beskadiget, vil serumkreatinin stige. Nogle spurgte, om kreatinin vil falde, når nyresygdom tager steder. Svaret er nej. Hvornår vil kreatinin bliver lav, og hvad er årsagen til lave kreatinin niveau?
1.age
Generelt kan avancerede mennesker har en lavere kreatinin niveau, som muskelmasse tendens til at falde med alderen. Aging forårsager en naturlig nedgang i mængden af ​​muskelmasse i kroppen. Desuden småbørn har også en normal kreatinin niveau, der er lavere end for voksne. Kreatinin er normalt højere i mænd, fordi deres muskelmasse er højere end for kvinder. Hos personer, der er faldet muskelmasse, kan kreatinin niveauer være lav.
2. kost
Hvis den mad, vi tager i et lavt proteinindhold, kan vi lider lavt kreatinin. Det menes generelt, at fødevarer, som er høj i creatinphosphat såsom laks, svinekød, tun og oksekød er rig på protein. Fordi disse fødevarer ikke indgår i en lav-protein kost, er der mindre creatinphosphat at bryde ned, hvilket fører til reducerede kreatinin niveauer.
3. graviditet
Graviditet kan også føre til lavt serum kreatinin. når fosteret kommer i væren, vil de vokse, hvilket fører næringsstofferne i baby fra moderen. I dette tilfælde vil gravide mor have mindre creatinphosphat at bryde ned, hvilket også vil føre til reduceret serumkreatinin. Men efter fødslen sker, vil kreatinin niveauet i serum slå normalt i de fleste tilfælde.
4.debilitation og lave creatininniveauer

Muskler atrofi når de ikke bruges, og som muskelmasse falder, vil kreatinin niveauer falde. Dette kan ske med en svækket patient, især en, der har mistet muskeltonus fra at blive sengeliggende eller indlagt.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: