2015年6月4日星期四

Hvornår er det bedste tidspunkt at starte Dialyse

Dialyse er et valg for folk med nyresvigt at leve længere, der kan fjerne toksiner og overdreven væske ud af blodet for at opretholde livet.
Hvornår begynder dialyse afhænger af den enkelte sund tilstand. Det bedste tidspunkt for folk til stjerne dialyse kan stole på nyrefunktionen, kliniske symptomer og ernæringstilstand. Mellemtiden alder, helbredstilstand og primær sygdom er de betydelige faktorer.
Eksperter i Shijiazhuang nyresygdom Hospital anbefaler at du starter dialyse, når din nyrefunktion falder til 15% eller mindre - eller hvis du har alvorlige symptomer forårsaget af din nyresygdom, såsom: åndenød, træthed, muskelkramper, kvalme eller opkastning. Din læge vil hjælpe dig med at beslutte, hvornår de skal starte dialyse, baseret på resultater af laboratorietests, der måler, hvor meget nyrefunktionen du har tilbage, og på dine symptomer.
Hvis du ikke har symptomer, kan du være i stand til at vente lidt længere, før du begynder dialyse. Da kronisk nyresvigt ofte sker langsomt, nogle gange folk ikke engang ved, hvor slemt de føler, indtil de begynder dialyse og begynder at føle sig meget bedre.
Det er vigtigt at begynde at få klar til dialyse eller en transplantation i god tid. Lære om de typer af dialyse og transplantation muligheder vil hjælpe dig med at træffe et valg, der er bedst for dig. Symptomer på Uræmi ligesom kvalme, opkastning osv forekomme, og behandlingen ikke virker dialysen bør vedtages. Når akut hjertesvigt, svær hyperkaliæmi og acidose forekomme og medicin ikke virker, skal akut dialyse skal vedtages. For folk med under ernæring, bør de tage dialyse ind overveje efter behandlingen ikke kan forbedre tilstanden.
Folk bør starte dialyse tide at holde tilstanden stabil. Under dialyse de kan finde alternativ terapi til behandling af nyresygdom som Immunterapi eller nyretransplantation.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital kan hjælpe patienterne undgå dialyse. Håber dine flere henvendelser.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: