2015年6月4日星期四

TCM behandling for kronisk nyresygdom

Traditionel kinesisk medicin (TCM) henviser til en bred vifte af medicin praksis med fælles teoretiske begreber, som er udviklet i Kina og er baseret på en tradition for mere end 2.000 år, herunder forskellige former for urtemedicin, akupunktur, og kosten terapi. Det kan anvendes til behandling af kronisk nyresygdom samt. Hvordan spiller roller?
For det første, lad os vide en vis viden om, hvad der er kronisk nyresygdom. Hvis en person har mere end tre måneders symptomer såsom proteinuri, hæmaturi, ødem, forhøjet blodtryk og smerter i ryggen, med eller uden nedsat glomerulær filtrationshastighed, vil han blive diagnosticeret med kronisk nyresygdom. Da disse symptomer foregår, skal vi finde ud af årsagerne og løsningen til at mindske symptomerne især proteinuri og hæmaturi.
Hvorfor har proteinuri og hæmaturi blevet til? I nyrerne, er der millioner af renale nefroner som kan spille roller nyre, såsom filtrering, og så videre. I hvert renal nephron, kan vi se renal mesangial område, hvor der er renale basilar membraner. Gennem dette, vil nogle molekyler såsom kreatinin, carbamid og urea syre sive ud. Men når folk har lidt af en nyresygdom, vil porerne bliver større, så de større molekyler vil lække ud, hvilket fører til hæmaturi og proteinuri.
Og efter forsøger vestlige medicin, en masse af patienter nyre sygdom høre, at traditionel kinesisk medicin kan behandle kronisk nyresygdom med en bedre effekt. Hvorfor?
Forskellig fra hormoner og immunosuppressive middel, som kun kan hæmme symptomerne for tiden, kan traditionel kinesisk medicin reparere beskadigede nyre iboende celler, som kan behandle kronisk nyresygdom fundamentalt.
Traditionelle kinesiske medicin er urter og endda dyr, der indsamles fra naturen. Ifølge kinesisk medicin teori, er de ting i verden generere og begrænse hinanden, så hvis der er en sygdom, skal der være en form for terapi, der kan behandle den.
Som for traditionel kinesisk medicin, indeholder meget nærende materialer, som kan levere ernæring og dermed forbedre utilstrækkelige blod og ilt i nyrerne og skabe et rent miljø for reparation. Dernæst efter det første trin, kan de aktive materialer i traditionel kinesisk medicin aflade ud og spille roller, reparation de beskadigede iboende celler og genoplive nyrefunktion.
I forhold til vestlig medicin, en anden vigtig funktion er, at traditionel kinesisk medicin har ingen bivirkninger, som er mere egnet til børn. Børn, som vi kender, er i en kritisk fase, for meget vestlig medicin kan påvirke væksten af ​​børn.

Ovennævnte er alle om, hvordan traditionel kinesisk medicin får virkning. Hvis du stadig har spørgsmål, velkommen til at kontakte os eller email os.

没有评论:

发表评论

Leave a Message

Name:
Email:
Skype:
Phone:
Whatsapp:
Viber:
Message: